Nigdy jeszcze nie zdarzyło się tak by ktoś zadzwonił do mnie że muszę coś obejrzeć, jakiś filmik z Tibi... a zadzwoniły 3 osoby i nie umiały się wysłowić ;d
Więc szybko ściągnąłem...
Po obejrzeniu filmu..
oraz po sytuacji co zdarzyła się w 7min 30sek~ filmu to już waliłem głową o laptopa ;d<GRUBO>
"20:29 Psiak of guardia [209]: ZABIEJ CIE
20:29 Psiak of guardia [209]: M-WAEM"
oł noł co to by był za szoł oł joł!!!!!!!!
gdybyście bili te juggi szybciej a nie "masturbowali je to by massacre nie zniknęło albo zrobili jak ja na ostatnim Massacre, ale zapomniałem NOŁ SKILL, nie wiesz który potwor przejdzie po skosie jeśli postawić Ciebie w daje sytuacji.. no ale ok... skilla nie macie ;d i nigdy nie mieliście... oraz nigdy go nie uzyskacie.. bo SIĘ GO KUPIĆ NIE DA - ani ze skanować ;D!!!!!!!!!!!
mordowanie ludzi z którymi poszło się na bosa? Nie wierze w to ze ktoś może być w stanie to zrobić, ale trudno.. ;p bywa i tak PATOLOGIA
kłócić się kto ma bloczyć - żal, tym się różni PATOLOGIA od SZLACHTY - u nas liczy się zabity bos a nie kto go bloczył bo dałby rade nawet Roy od nas (Sorcerer) :>
PSIAK - BIG FAIL OF KUR _ A
21:25 Psiak of guardia [209]: CHOCIE
no już idę... podniese kiece i lece... przez takich ludzi jak Psiak, zdanie na temat polaków jest takie a nie inne.
18:36 Yoozek [207]: zajmij sie kobietami
18:36 Korni [97]: to juz wole na tibie czas tracic
|