Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Princess Agusia
Drogi ch** go wie kim ty jesteś, bo masz zbyt mało odwagi żeby pisać w swoim imieniu  .. jeśli dla Ciebie lizanie d. to jest to ,ze normalnie rozmawiam z niektórymi ludźmi bez względu na to po której są stronie twoja sprawa..  Nie należę do osób które w jeden dzień pija z kimś vodke a na drugi delejtuja mu chara bo maja zbjeba** psyche przez tą grę... Nie wyzywam kogoś bo walczy po innej stronie.. a miesiąc później siedzieć z nim na jednym vt i udaje przyjaciela.. (no z wyzywaniem sylka to wyjatek bo samam sobie szuka.. apropo lizania dupy spójrz na wasza koleżankę która jak była w buchamy najgłośniej sie darła jeb** żydów i co później .. ) a więcej osób na kyrze lizało mi d** niż ja im.  Co do szwedów siedziałam z nimi na vt od początku gry na kyrze.. nawet jak przegrali wojnę z polakami.. wiec nie mam nic sobie do zarzucenia... wiec mój drogi Ch** go wie kto ty jesteś skończ pierd**lic na mój temat . A zresztą Ty mówiłeś coś , czy to tylko gnój parował ?? ... rozumie ze masz problemy emocjonalne i chcesz odwrócić uwagę od siebie ale to naprawdę nie moja wina, że w dzieciństwie karmili cie z procy i teraz masz gębę jak tłuczek do ziemniaków,czy że jesteś rozwinięty jak papier toaletowy. Chyba ci się coś zassało w mózgu, albo lepiej idź do stolarza, bo ci się klepki poluzowały, a nie wypowiadaj sie na forum o czymś o czym nie masz pojęcia.. chociaż w sumie mi to wisi jak kilo kitu na agrafce 
Rada na przyszłość :lecz się na nogi, bo niestety na głowę już za późno. 
|
Czesc Agnieszka

Wiem ,ze troszke za pozno zainteresowalem sie tym konfliktem ALEEEEEEEE ALEEEEEEE Ale dopiero teraz przeczytalem tego posta. A Wiec Od poczatku Kyry siedzialas na vencie z ludzmi z Galany w Tym ze MNA (WIELKIE LITERY OFC BO JA TO JA

) . Tym ludzia powinnas zawdzieczac wszystko w Tym MNIE!!!(JA TO JA ^^). AHA MOWA O FURIONS POZDRAWIAM!!!! Nie zwazajac na nic poszlas do wyzszych lvlow zapominajac o swoich starych koleszkach

Pokazujac tym jak bardzo masz w dupie pomoc z czyjejs strony . Kazdy poznal Cie i juz chyba wiedza jak bardzo zalezy Ci tylko na swoim interesie
Pozdrawiam Twoj wiecznie oddamy Kuczer
P.S. Milo bylo....