Zobacz pojedynczy post
stary 20-01-2005, 12:57   #133
Fatevux
Użytkownik Forum

Fatevux's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Poznań

Imię: Avonasak
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 9
Poziom mag.: 1
Fatevux ma numer GG 3997873
Domyślny

ja wam powiem tak:
co do OTS:
troszke szkoda OTSa bo naprawde dobrze sie rozwija i niedługo (gdzies za rok) bedzie można skopiować kawałek po kawałku Tibie w taki sposub że powstaną free servery (to samo co tibia tylko nie musisz mieć pacc'a aby muc se iść na demona itp.), a Cip "ma nasrane" bo jak OTS sie rozwinie to nikt nie bedzie kupywać pacc tylko bedzie grać na free servach, baaa na *polskich (wszystko po polsku bedzie)/*niemieckich/*brazylijskich free servach (*nie potrzebne skreślić). i bedzie to samo co z MU czy Rangarokiem... A ja osobiście nie żałuje (jak narazie) braku OTS bo go zbytnie nie używałem...
A co do wspułpracy od Cipów:
to zanim sie wypowiem musze zobaczyć jak bedzie ta wspułpraca wyglądać bo Cipowie to specjaliści w "ściemnianiu"... pewnie nie bedzie sie to opłacało ale kto wie moge sie mylić....
PS.: jak narazie to gratzz dla tibi.pl oby tak dalej bo niedługo bedziemy nr1 wśród nieoficjalnych stron o Tibi.

Fatevux jest offline