Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2008, 15:49   #34
Stanley6a
Użytkownik Forum

Stanley6a's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
Domyślny

Witam.

1)Kilka słów o sobie.
Nazywam się Stanisław, mam 16 lat. Interesuje się muzyką (gram na gitarze), sportem (głównie koszykówka i tenis) oraz informatyką. Jeśli chodzi o języki to angielski i niemiecki na poziomie zaawansowanym.

2)Doświadczenie na forum.
Na forum jestem już prawie półtora roku, a dokładnie od czerwca 2007 (jako gość mniej więcej od początku 2006) . Jednym z większych sukcesów było prowadzenie swojego tematu w dziale "zdjęcia".
Zaglądam tu regularnie, kilkanaście razy dziennie (jest to pierwsza strona jaką otwieram), staram się pomagać użytkownikom, odpowiadać na sensowne pytania itp. Doświadczenie na innych stronach? Jestem administratorem na moim własnym Forum o Tibii (link pw) oraz na stronie tibiaspy.com jestem Agentem (taki jakby Support) oraz redaktorem gazetki. Ponad to pomagałem przy robieniu forum mojej byłej szkoły.

3)Doświadczenie w grze.
W grze posiadam 52 MS, oraz 30 EK oraz masę 20 lvlowych postaci. Obecnie nie gram żadną z nich.

4)Dlaczego chcesz zostać supporterem??
Moim celem jest pomaganie na forum innym użytkownikom, dlatego chciałbym rozszerzyć swoje horyzonty nie ograniczając się tylko do forum i "pracy" zwykłego członka.

5)Czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Według mnie nadaje się do tej pracy ponieważ, jak pisałem juz wyżej, lubię pomagać innym, mam dużo wolnego czasu, jestem osobą odpowiedzialną i ambitną.

6)Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony?
Pierwszą rzeczą którą chciałbym zrobić jest uzupełnienie do końca informacji na stronie, i oczywiście dodanie nowych po update.Zrobiłbym coś z działem "zdjęcia" - panuje tam ogromny bałagan. Może do tego jakieś poradniki ;] Byłbym też za aktualizacja Tibia Earth.

7)Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Na stronie najchętniej zająłbym się dodawaniem informacji o potworch, przedmiotach, questach, czarach itp. Z tłumaczeniem też bym sobie poradził, więc można powiedzieć że jestem wszechstronny.

8)Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie?
Jestem ambitny, odpowiedzialny,pracowity,sumienny, mam dużo czasu, który moge poświęcić na strone, na forum mam duże doświadczenie, bardzo wiele wiem o Tibii. Oprócz tego jestem osobą dojrzałą, o silnych nerwach i dużej cierpliwości

Pozdrawiam ;]

Ostatnio edytowany przez Stanley6a - 23-02-2009 o 15:49.
Stanley6a jest offline