Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2008, 16:42   #120
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
Nie, nie wystarczy. Możliwe, że jakimś cudem twoim pikselowym kolegom kilka razy się poszczęściło, dzięki czemu dorobili się kokosów.
Te twoje pikselowe metafory...akurat tego typa znam z rl
Btw inteligencik - pisze sie kolegą
no i nie doszukuj sie u mnie przecinków bo ich nie robie jak pisze w necie Oo

Cytuj:
Tak sobie czytam te twoje złote myśli i zastanawiam się, czy jest sens po raz kolejny udowadniać pewne fakty, zacietrzewiałemu cymbałowi, który swoje zdanie opiera na wnioskach kilku innych osób. Szkoda, że nie wkleiłeś rozmów z graczami, którzy wyklinali MSa...
To w takim razie na czym mam opierać swoje zdanie? a na czym ty opierasz swoje zdanie że ek jest najlepsza profesja a przynajmniej taką która wogóle nie potrzebuje balansacji ? nie wkleiłem rozmów graczy którzy wyklinaja ms nie dlatego że ich nie ma ale dla tego że to przeważnie dzieci na 60lv albo 100+ którzy kupili tego ms i tak btw przestań nazywać mnie cymbałem bo nie jestem cymbałem dlatego że mam odmiennie zdanie to ty próbojesz ty zgryważ nie wiadomo jak doświadczoną i inteligentną osobe - po co? masz 17 lat nie jesteś w żaden sposób doświadczony, piszesz jakbyś czuł potrzebe pokazania że jesteś lepszy. Jakiś kompleks ?

Cytuj:
Weź pod uwagę fakt, jak ciężko jest wbić MSem 200lvl. Zobacz, jak wielu jest MSów, którzy są skazani na samotne huncenie, przez to, że z ekonomicznego punktu widzenia, targanie za sobą ED, jest bardziej korzystne. Od 8.0, owa sytuacja nieco się poprawiła, lecz nie w wystarczającym stopniu.
Weż pod uwagę fakt jak cieżko jest wbić ek/rp/ed 200lv. MS skazany na samotne huncenie? Zależy - jak myślisz o huncie z ek to tia ale ms może huncic z ed/ms/rp i to lepiej ja np jako shooter nie lubie chodzić z ek po co mi on? Są miejsca w których trzeba brać ek ale wtedy trzeba brać dla niego sio którego ms nie ma bo chyba o to ci chodzi nie? ale lepiej huncic we 2 niz w 3...

Cytuj:
Jakoś nikt, z kim hunciłem, nie narzekał na to, że w jakiś sposób nie ogarniam. Mam rozumieć, że ty wiesz lepiej
Równie dobrze moge napisać tak jak ty jak skopiowałem wyp. ms w tamtym temacie - jaki masz dowód że sobie tego nie wymyśliłeś? a zreszta żeby teraz nie ogarniać to naprawde chyba trzeba grać bez monitora, pamietasz co napisałeś w poprzednim temacie? "rzadko mam niestety okazje żeby wykazać sie swoja wrodzoną precyzja" czy coś takiego nom ale o jakiej precyzji i celności dokładnie mówisz ? trafianiu w hotkeye, strzałki czy line otwieraniu bp ? rozwiń tą myśl
A zresztą to nie ja przestałem grać bo padłem na lionie...

Cytuj:
Ty dalej nie jesteś w stanie pojąć, że na to, czy będę mógł owe zalety wykorzystać, wpływa jeszcze masa czynników zewnętrznych.
Chyba te czynniki zewnetrzne to kicki? szybkość neta? wolny czas?
Czyli krótko mówiąc te same które wpływają na każdą profesje, tak tak wiem ms pada na kicku pierwszy ale kick trwa zazwyczaj minute~ wiec kick to żaden argument, tak samo jak te twoje "mało hp mało cap"

Cytuj:
Czytając tę wypowiedź, śmiem twierdzić, że jesteś na tyle głupi, aby uparcie żyć w przekonaniu, że MS/ED "ma inaczej". Mówisz to tak, jak by Demony były zawsze wolne.
A ty tak jakby były wiecznie zajete...jest wiele miejsc z demonami jakbyś sie uparł to byś je huncił, a że ci sie "nie chce" jak w przypadku wrl to juz inna sprawa

Cytuj:
to że mam wiele postaci i lubię sobie zmieniac to jest moja sprawa wraz z tym co pisze w komentach co do ots może są ale nie ma w nich 100% starej real tibi może i znasz kilku sorców co wbijało lvl na siłę i tam napisałeś gdzie knighci kończą wyżej to ja ci odpowiem że kończą z wysokim lvl 140 knight idzie sobie ustawic zwykle bota na jakiejś fajnej miejscówce blokuje różne monstery a 300 ek może sobie isc na frostach zarobic i jak wcześniej pisałeś że by takiego kine biło 20 osób a on mógł sobie uciec na luzie i jeszcze 4 z explo zabic po drodze i ty porównujesz sorca i palla że nie wiesz który lepszy ty tak naprawdę gówno wiesz o sorcu nasłuchałeś się kitu którzy ci wlepili twoi kumple
ty dzika lamo nie grasz żadnym ek i tyle, albo jestes kolesiem xr3 albo jego 2 kontem, do tej pory nie potrafisz mi napisać jak to jest z tym twoim expem/h tzn że poprostu nie wiesz jak to jest bo nigdy ek nie grałes ;] no może tym na 18lv

Tak każdy ek na 140 boci haha zacznij wkońcu grać tym ek...I uprzedzając twoją durną wypowiedzieć - tak grałem knightem ale za starych czasów, potem go sprzedałem
Nie uciekał na luzie ale tak powinno to wyglądac teraz 300 ek nie ma szans wyleczyc sie z komba 5 sorców na 100lv bo ma określoną moc leczenia i tyle
Naucz sie czytać bo nie porównuje rp i ms tylko ek i ms Oo nigdy nie twierdziłem że rp jest słaby...
Tak dokładnie mówią że dobrze im sie gra ms wkrecaja mnie na bank...bo przecież sie wstydzą przyznać do błedu że wybrali ta profesje

dzikalamo zanim mi odp napisz wkońcu o tym swoim "ekspie" albo przestań udawać że masz jakiegokolwiek knighta
Regeusz jest offline