1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
1)Mikołaj , lat 12 interesuję się przede wszystkim literaturą fantasty i grafiką komputerową. W szkole idzie mi nieźle , choć pewnie moja wiedza będzie równa 0 w porównaniu z innymi.
2). Na forum jestem od 24-03-2007 , pewnie od 2006 roku jako gość. Chyba jako sukces można powiedzieć o zatwierdzonym poradniku (Jak przeżyć nockę) oraz tym w propozycjach (Święta w Tibii). Jestem autorem bloga o grafice (ok. 500 wyświetleń miesięcznie) oraz zajmuję się porządkiem na forum mojej klasy ;-S
3).H-lvl 56 RP , poza tym żadnych większych sukcesów w grze.
4)Chcę pomagać nowym graczom.
5)Raczej tak , chyba dlatego że mam pewne umiejętności (pisanie , grafika) , oraz lubię pomagać innym.
6)Większych pomysłów nie mam , przydałaby by się zmiana logo , oraz poprawienie wyświetlania reklam.
7)Redagowaniem działu ,,Wasze propozycje...'' oraz uzupełnianiem opisów czarów/przedmiotów na stronie.
8)Będziecie potrzebować kogoś do pomocy po aktualizacji... Będzie mnóstwo rzeczy do zrobienia , a ja jestem no... wielozadaniowy. Oprócz pisania na różne tematy mogę pomóc w tworzeniu nowych elementów graficznych , oraz co-nieco popisać strony.
@Edit.
Znam język niemiecki i angielski w stopniu podstawowym
Ostatnio edytowany przez Goggo - 02-12-2008 o 18:50.
|