1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Michał 15 lat, komputer, kulturystyka, języki obce, średnia 5,2 w wakacje pracuje dorabiam sobie, zaliczony FCE, uczę się w szkole lingwistycznej znam język angielski, niemiecki, rosyjski i przymierzam się do Hiszpańskiego lub Francuskiego.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Na forum bywam często od 2005 roku w 2006 założyłem 1 konto teraz jestem na tym.
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
Armia 20 levelowych postaci, najwyższy level na Harmoni 79 Kakashi Elite obecnie już nie istnieje, teraz 55 knight Van Esprit a od połowy grudnia rozpoczynam przygodę ms'em. Mape Tibi znam bardzo dobrze i mam dość sporą wiedze ponieważ gram od Tibi 7.6.
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Chciałbym tłumaczyć różne teksty z innych stron fanowskich, ewentualnie korygować pewne błędy, które zauważyłem i poprawić pare Quest Spoilów.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Myślę, że się nadaje znam bardzo dobrze angielski (patrz wyżej) i nie mam problemu z porozumieniem się z innymi graczami, spędzam przed komputerem wiele czasu, więc bez problemu mogę znaleźć czas na pomoc stronie i graczom.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Pierwszą rzeczą o którą bym się starał to powrót do Supported Fansite strona wiele by na tym zyskała i nie rozumiem dlaczego nie jesteśmy. Zwolnienie 2 moderatorów których nie cierpi większość użytkownik, część pracy wykonują pozytywnie ale kompletnie nie mają pojęcia jakie relacje panują w danym temacie a się wtrącają. Przydała by się aktualizacja Tibia Earth bo wiele osób z niej korzysta a nie ma kilku ważnych lokacji. Na forum każdy świat powinien mieć własny temat aby załatwiać swoje sprawy tak niestety nie jest. Statystyki takie jak na tibiabr, więcej informacji na głownej stronie na temat graczy i innych ważnych wydarzeń, szybki informator czyli informacje o stanie serwerów takie jak na tibia.com.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Tłumaczenie tekstów, dział questy i pomoc graczom na forum, cóż innego można robić.
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
- Chciałbym wprowadzić w życie moje projekty.
- Spełniałbym wszystkie powierzone mi obowiązki.
- Mam doskonały kontakt z graczami i użytkownikami forum.
- Chciałbym przyczynić się do rozwoju strony
- Chciałbym pomagać początkującym graczom
- Codziennie przez kilka godzin jestem na komputerze więc nie ma problemu z opóźnieniem informacji (Jak np IV Update Teaser który pojawił się po całym dniu oczekiwania)
Ostatnio edytowany przez MikeRoyal - 02-12-2008 o 18:15.
|