Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2008, 18:15   #96
Timox
Zbanowany

Data dołączenia: 16 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Isulaf Pokaż post
A ja z takim pytaniem z innej beczki do was.

1. Jak Bubble pierwsza wbiła 200 lvl to prawie każdy spamował że jechała na bocie. Teraz jak ktoś wbije 200 lvl to nie jest to aż takie "podniecające".

2. Jak MDW wbił 300 lvl to znowu każdy "BOTER BOTER" NOŁ LAJFER! Czasem można se posiedzieć nocke przy kompie a z tego co czytałem to sie dowiedziałem że LP ma własną kafejkę tak więc pytanie po raz kolejny "Czy on nie może grać tam w tibie?" pewnie by wam bardziej pasowało jakby jechał w cs'a -.-

3. Jak LP wbije 400 lvl to ma skończyć grę a wam ciągle będzie biło w pupcię że gostek dokonał czegoś co wam się nigdy nie uda.

4. Dlaczego się ludzie czepiają do każdego h-lvla?

5. Kiedyś widziałem filmik LP jak wbijał 11 mlvl. W ciągu 20-30 minut wbił 15%~~ lvl'a (serpent spawny hydry bonebeasty itp) tak więc powiedzcie mi który który z was nie siedział z tydzień po 6-9h dziennie żeby wbić lvl z 70 na 71?

6. Sam używam bota do leczenia i czasem mi bocik expi jak leże na łóżku obok albo jak oglądam TV. Niedługo pewnie w klijencie tibii będzie darmowe NG lub BLACKD

@normalni użytkownicy forum

szacunek dla was że umiecie pogratulować innej osobie czegoś naprawdę wielkiego a nie jak reszta forum ;c (ew. nawet wybotowanie 400 lvl'a jest bardzo trudne )

@LP
Gratz
1.Hmm...inne czasy, wiadomo, kiedyś nie było tak że 100lvl można wbić miesiąc, a że ktoś przekroczył tą magiczną barierę(kiedyś myślano iż wbicie 200lvla jest niemożliwe)to różnie gadali. Teraz wbicie 200lvla to kwestia czasu i chęci, a za tamtych czasów trzeba było mieć do tego umiejętności.
2.Ta... A ja słyszałem że mdw miał kilku ownerów. A lp zapewne gra w tibie z nudów, i jak codziennie siedzi w tej kafejce po 10h(albo więcej)to mu ten lvl rośnie
3.Bywa...
4.Zazdrość?
5
6.może...
@topic
Co do LP, ma czas to gra, osobiście nic do niego niemam bo nawet go nieznam, a po wyglądzie się ludzi nie ocenia(jak to robi większość na tym forum).
Timox jest offline   Odpowiedz z Cytatem