Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2008, 18:23   #3978
Serious Sam
Użytkownik Forum

Serious Sam's Avatar

Data dołączenia: 27 04 2006
Wpisy bloga: 16

Serious Sam ma numer GG 1542247
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Otakuma Pokaż post
@Sam

Znowu Ci się zapomniało dać hide przy spoilerze .

Poniekąd spoiler School Days
Ukryty tekst:
No i co z tego, że przyznał że jest egoistą itp.? Skoro za chwilę robił to samo i rzucił Sekai dla Katsury. Z resztą Katsura i Makoto byli warci siebie: on pusty ona psychiczna. Przez całą serię Kotonoha była wykorzystywana, nie tylko przez swojego "chłopaka" ale też przez inne dziewczyny, tyle tylko że one ją poniżały. Była również bardzo naiwna, i mimo wiedzy na temat zdrady Itou ślepo wierzyła że on ją kocha. Nie dziwię sie że na koniec jej odjebało.

Po obejrzeniu całej serii stwierdzam że mimo ostatnich odcinków była dobra. Ale nie na tyle dobra by obejrzeć ja ponownie.
Ukryty tekst:
Katsura nie była psychiczna, ona była nieśmiała, co później łącząc z emocjami, jakich doznała, stała się taka dziwna(zombie, tak?).
Mam pomysł, postaw się w miejscu Makoto. Wiem, że, ty do takiej sytuacji byś od początku nie dopuścił, ale mniej więcej co byś zrobił? Jakie decyzje byś podjął ?Zacznijmy od tego odcinka, gdzie Makoto dowiaduje się, że Sekai ''ma'' dziecko. Ty pierwszy : P

Widzicie? Teraz jest w hide, nie zapomniałem!

Cytuj:
Po obejrzeniu całej serii stwierdzam że mimo ostatnich odcinków była dobra. Ale nie na tyle dobra by obejrzeć ja ponownie.
Kto drugi raz to samo anime ogląda?^^ Macie za dużo czasu, co?

Amor patriae nostra lex!

Miłość ojczyzny naszym prawem!

Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 02-12-2008 o 18:27.
Serious Sam jest offline   Odpowiedz z Cytatem