Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2008, 19:25   #3979
Otakuma
Użytkownik Forum

Otakuma's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin

Stan: Na Emeryturze
Otakuma ma numer GG 3378616
Domyślny

Ukryty tekst:
Napisałem: "Nie dziwię sie że na koniec jej odjebało." No bo ile można być pomiatanym albo ignorowanym przez resztę otoczenia tak jak to było w jej przypadku. Dodatkowo wiedząc, że Makoto ją zdradza z innymi mówiła sobie:"Nie jestem wystarczająco dobra, muszę się bardziej starać" albo coś w tym stylu. A gdy ona coś mówiła, Itou po prostu patrzał się w inna stronę i ją olewał. Nawet chciała, za przeproszeniem dać mu dupy, żeby tylko zwrócić jego uwagę. I w końcu pod wpływem otoczenia i swojego ukochanego "chłopaka" Katsuna zmieniła się w zombie. Mówienie, a raczej prowadzenie rozmowy z telefonem może kwalifikować się pod jakiegoś rodzaju załamanie czy depresję, chociaż ja uważam, że jest to objawem psychozy . Leżenie z przytuloną do piersi głową i jeszcze czułe mówienie do niej, jest już definitywnie psychozą. Zamiana w "zombie" i przytulanie głowy zdarzyły się właśnie pod koniec. A Kotonocha bardziej niż nieśmiała była zamknięta w sobie.

Co do twojego pomysłu:
Nie mam pojęcia jak bym się zachował, i jakoś nie mam zamiaru sobie tego wyobrażać. Decyzji do podjęcia też Ci nie podam, ponieważ byłyby to jakieś po prostu wymyślone propozycje, całkiem możliwe że nigdy nie miałyby odniesienia do życia. Tak więc myślę że nie ma sensu sie rozpisywać na takie tematy.

A czemu by nie oglądać po 2x jeśli coś jest warte obejrzenia? Czasu mam dość, a nie oglądam anime po to żeby zaliczyć jak największą ilość serii.

Ostatnio edytowany przez Otakuma - 02-12-2008 o 19:33.
Otakuma jest offline   Odpowiedz z Cytatem