ku*wa, sorry, ludzie, co ma walczący u waszego boku taki Troll Champion do umilającego życie psiunia z simsó ? Nigdy tego nie zrozumiem.
Co wy z tym nolajfem? Posiadanie partnera innej rasy u boku w walce z potworami to nazywacie nolajf ? Wyście naprawde jacyś dziwni.
Cenzurek, skończ z tymi simsami bo to się w ogóle sensu mija. Dalej, pomysły są po to, żeby je dopracować, już mówiłem, a to narazie tylko pomysł, i to nie mój czy autora tematu, a kogoś z forum tibia.com. (link w 1 poście).
Convice czy summon było by czymś innym. Potworki wychodowane były by czymś innym. były by silniejsze i ciekawsze przez rozwijanie skilli i podnoszenie rangi(troll-troll champion) itd.
Czasami coś, co piszecie sprzeciwiając się temu pomysłowi, jes tchore, przemyślcie słowa, zanim je napiszecie.
EDIT:
Ty up, Sorry ale Ty wymysliles ten sprzęt domowego zaopatrzenia agd, "nolajfie".
Dlaczego wlasciwie przez chęc posiadania potwora walczącego po moje jstronie nazywanie "nolajfostwem"? Tak samo jakby posiadanie znajomych w grze było argumentem, że jesteście nolajfy. Głupie, bez sensu, brawo.
Ostatnio edytowany przez MatiCFC - 02-12-2008 o 20:41.
|