Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatiCFC
Dziękuje za spostrzeżenie ,że gdy ktoś próbuje być choć trochę uczciwy, to odrazu jest w nim podstęp i expi na bocie. Obrażasz mnie bezpodstawnie.
Jeśli jakiś Twój najlepszy przyjaciel pomoże Ci uczciwie i bez żadnych korzyści, to odrazu go oskarzysz, że na lewo spiskuje?...
To było dość dziwne co napisałeś.
Pozatym On nie musi Ci pomagać, ale pomyśl inaczej, o samym projekcie o jakim Rujewit mówi.
Nie było by Ci miło gdyby taki no niewiem 50 lvl najt pomógł Ci, np, 20 palkowi, expić choćby 2 lvle, blokując np. Guardy, i dzieląc się połową loota z huntu ? Ja bym się cholernie cieszył.
I to właśnie będę starał się robić na Harmoni, gdzie kształce w zaciszu i spokoju mojego, jak narazie, b. skromnego najta.
|
Nie neguję tego pomysłu, tylko zdaję mi się że osoba która pada na wolfach 5 razy na godzinę, nie powinna się do tego zabierać. Oczywiście byłoby miło gdy 50 knight blokował Dragony etc., ale znając ludzi, jest to bardzo mało prawdopodobne. Jest takie małe powiedzenie, "umiesz liczyć, to licz na siebie". A jeśli chodzi o te bocenie to źle to zrozumiałeś.
K.Jay