Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2008, 21:06   #32
MatiCFC
Użytkownik Forum

MatiCFC's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
MatiCFC ma numer GG 9424160
Domyślny

Ludzie, nie ma to jak inteligentna konwersacja.

Ullrik:Ile razy powtarzam i argumentuje, że to nie je*ane simsy, w ydalej swoje, czytacie chociaż wszystkie posty topicu? Jesteś żałosny.

Zientarski: Wszystko się kiedyś nudzi. To raz, dwa, że nie ma to jak ocenianie gracza tylko po numerku przy nicku! Brawooo ! Jesteś żałosny.

Maciek: To pomysł, je się dopracowuje, ale to też już pisałem. Czytałeś ze
zrozumieniem wszystkie posty topicu ? jak nie to nie mamy o czym gadać. I wiesz, Ork czy Trol, to tylko przykłady i ja żadnej z tych rzeczy nie rozwijam podkłądając pod to, że jak już się uda, to będe akurat ja expił sobie z Trolem u boku. To pomysł nie dla mnie lecz dla wszystkich którzy chcieli by skorzystać. Też żal.

Simba- True, fakt, zgadzam się ale to nie to samo. Wiesz jakby porównywać NPC do żywego gracza. NPC w tym przypadku to Summon, gracz to wychowanek. Poprostu lepiej się 'oswajamy' z takim wychowanym, niż z przywołanym na chwile żeby coś tam pobił czy pobloczył, poczym pada od jakiegoś nooba czy potworka. Pozatym jak już mówiłem, kiedy przedstawiałem pomysł, że potworki, z ograniczeniami, ale rozwijały by się. Oczywiscie nigdy nie przerosły by np. siły ofensywnej np. takiego 25 Najta.

Co do reszty, jak nadal macie zamiar prowadzić konwersację na tak niskim i załosnym poziomie, do tego olewając, co piszą inni, to dajcie sobie spokój. Robienie z siebie idiotów w rozmowie nikomu na dobre chyba jeszcze nie wyszło. Dziękuje.

EDIT:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nathanielus Pokaż post
Lepiej hodować pieska/kotka w swoim domku Dajmy na to musi mieć kuwetę, miskę z wodą, i talerz z żarciem. Kuwetę regularnie czyściłoby się, a miskę i talerz uzupełniało. Wolę to niż hodowanie smoków.
TO SĄ SIMSY.

A towarzysz w walce- nie ! Widać różnice?

EDIT2:

Levi, dlaczego z dwojga złego? Kowalstwo też jest dobrym POMYSŁEM, po urozmaiceniu i dopasowaniu go do klimatu też byłoby bardzo fajnym urozmaiceniem.

Legenda Ducha Prypeci

Ostatnio edytowany przez MatiCFC - 02-12-2008 o 21:12.
MatiCFC jest offline   Odpowiedz z Cytatem