Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek
Pytanie, jakie macie dowody na to, że to Rosjanie strzelali do Kaczyńskiego? Równie dobrze mogli to zrobić Gruzini, którzy już jeden konflikt sprowokowali...
Rosja jeszcze nie jest gotowa na to, by pokonać Europejczyków. Poza tym ewentualna wojna nie będzie wyglądać tak jak pierwsze dwie światowe, ponieważ nikt nie będzie niszczył tego, co chce zdobyć.
Edit:
Ludzie, proszę - pozbierajcie informacje na temat tego, o czym chcecie się wypowiadać...
|
hmm ja słyszałem troche słyszałem inne ploteczki. mianowicie ze to kaczusia nasza zdjela swoich ochroniarzy i wynajela innych gruzinkisnch bodajze a ten ,,zamach" to byl zaplanowany...
a co do tego ze pisales ,,Rosja jeszcze nie jest gotowa na to, by pokonać Europejczyków"
gluppoty gadasz czlowieku -.- ty nie znasz arsenalu wojskowego ruskich, gdyby chcieli to by pol ziemi zmietli... co ty myslisz ze oni majo na tych sybirach ? oprocz hektolitrow gorzaly i krwiozerczych miśków ;p majo takie bombeczki ze hoho ;p sami zreszto ruscy mowili ze nie bede planowali na polske zrzucic tych bomb bo sie bojo ze te opary radioaktywne mogo dotrzec do nich... jesli majo walic to gdzie dalej na zachod
...
a jesli juz tak bardzo interesujecie sie wojno to ładny film idzie na polsacie ;]