Japońskie atomówki? To popatrzcie co zrobił pewien gościu z Filipin (thx Que) ;p
@otakuma.... z tego co pamiętam to najdłuższego posta napisałęm ja ;p Kiedy? Albo jak mi zdrowo słoneczko przygrzało i rozpoczęłem Flamewara z Illyą (co prawda miałem poparcie kilku osób, ale ciiii) nie pamiętam czy wtedy napisałem rekordowo długiego posta, ale napewno jednego z najgłupszych. I jeszcze moje posty z okolic 10-60 strony kiedy starałem się pisać jak najbardziej obszernie. W każdym rayzie jestem pewien że napisałem posta troszkę dłuższego niż Illya. Ale nevermind....
Illya wracaj do tematu.... onegai ;p
@Rayza
Taaaak! C.C jest najlepsza.... a nie deski albo dzieci! C.C dla wszystkich. Kawaii!
A tymczasem Rayza jest Kawai! =)
A prezent... osoby które napisały więcej niż 1/9 tematu niestety do nagrody się nia nadają.... Więc swoim spramerskim zachowaniem zabrałeś komuś piękną C.C.... Mogłeś mi napisać na gg, to bym napisał tego posta. A C.C jakoś byśmy się podzielili ;p
PS.Co tam pierwszy post na 200 stronie ;p Liczy się kto zrobi 4000 posta xD. A to będe ja.
I teraz będe czekał aż ktoś 2 posty napisze -.-''
PS2. Yay! Napisy do 7 i 8 epa Chaos;HEAd już są xD Wreszcie się dowiem co postacie mówiły, bo po japońsku to ja niewiele rozumiem;p
@Down... ilość nie znaczy jakość.... muahahaha. Co z tego że masz 3 razy więcej postów, jeśli ja pisze 4 razy dłuższe posty niż ty? Objętościowo wygrywam ja. Zapamiętaj to na przyszłość: "Długi i cienki wcale nie jest lepszy od krótkiego i grubego...." Tylko nie interpretuj tego tu na forum.
Nipah!
Corgar Frizz