1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Na imie mam Mateusz mam 19lat moim zainteresowaniem jest informatyka i sport(głównie piłka nożna) Ukończyłem liceum ogólno kształcące.Od tego roku studiuje inforamtyke więc nie pracuje;p
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Na forum uczęszczam od Marca 2008 roku, lubie podawac innym wskazówki dotyczace gry
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
W swojej Tibisjskiej karierze osiągnołem 56 sorcera i 38 palka...
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Chce zmnienić "tibijski świat" na lepsze...mam troche wolnego czasu i lubie organizowac rożne przdsięwzięcia.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Tak, uważam, że nadaje sie do pracy w supporcie,ponieważ informatyka to maja pasia.. uważam,że ta praca spełni moje oczekiwania.czesto robie strony www dla różnych firm. Mam w tym ogólne obeznanie;D
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Tak. Pomysłow jest wiele...Jednym z nich jest przerobienie strony www na troszczeke bardzej czytelną i bardziej "rozbudowaną" dla mniej obczajonych...
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Tłumaczniem tekstów, pisaniem nowych widadomości o nowych expowiskach itp...Opisywanie róznych itemów.
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Pniewież, miałem juz tego typu doczynienia i wiem i w jaki sposób to funkcjonuje;p
Pracowałem juz jako moderator forum na wielu stronkach www.
POzDraWIam
Ostatnio edytowany przez Pietrasek23 - 08-12-2008 o 20:32.
|