A co Shivek, w simsach idziesz z jakimś orkiem jako towarzyszem broni i biejsz przykładowo dwarfy? Tak? To pokaz mi ten super dodatek!!
Boniedwa: A czemu decydujesz za mnie? Bo widzisz, nieważne jak byś uważał, ja z Trollem na smoczka nie pójde.
" #Up
Taa...bo trzeba czas tracić na exp exp żeby mieć jak najwięcej cyferek przy nicku...
Jeśli mówicie że i tak Tibia schodzi na psy to co wam zależy? "
Z tym się zgadzam. Czy Wy kochacie te cyferki przy nicku ? Co w nich takiego specjalnego?
Krajzel, widzisz, mam wyobraźnie i coś z nią robie? A Ty?
AdiZgOlekk: Twoja 'inteligencja' mnie dobija
Ogólnie ja sobie tutaj dam spokój, bo sorry, ale niektóre osoby do dyskusji na jakim kolwiek poziomie nadają się jak papier ścierny do podcierania dupy.
I nie chodzi mi o to, że się z tym nie zgadzacie, macie prawo jedne pomysły akceptować a inne nie, ale mówie tu o poziomie na jakim prowadzicie dyskusje. Dawno takich głupot nie czytałem.
Niektórzy potrafią z czymś się nie zgodzić, argumentując, a nie pisząc bajki o The Sims, lvlu, i o nolajfach.
EDIT: Promil, kolejny który nie czyta wcześniejszych postów, przynajmniej ze zrozumieniem? Widzisz mówisz, że padnie w sekunde, ale człowieczku to jest pomysł, i w fazie pomysłu należy wymyślić coś, żeby to było przydatne, i dla przykłądu w tą sekundę nie padało, a także, żeby były korzyści i różniło się od summona.
Ostatnio edytowany przez MatiCFC - 03-12-2008 o 15:46.
|