Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatiCFC
ku*wa, sorry, ludzie, co ma walczący u waszego boku taki Troll Champion do umilającego życie psiunia z simsó ? Nigdy tego nie zrozumiem.
|
o ile sie nie myle to w temat nazywa sie "hodowanie smokow", a nie "walka ze smokiem, czy trolem u boku", poza tym mowa tez byla o wykluwaniu z jajka, karmieniu go itp, co mi sie zdecydowanie bardziej kojarzy z simsami niz z gra, ktorej istota w obecnych czasach jest zabijanie coraz to nowych, wymyslanych przez cipsoft kreatur
Cytuj:
Co wy z tym nolajfem? Posiadanie partnera innej rasy u boku w walce z potworami to nazywacie nolajf ? Wyście naprawde jacyś dziwni.
Cenzurek, skończ z tymi simsami bo to się w ogóle sensu mija. Dalej, pomysły są po to, żeby je dopracować, już mówiłem, a to narazie tylko pomysł, i to nie mój czy autora tematu, a kogoś z forum tibia.com. (link w 1 poście).
|
ciekaw jestem jakbys zareagowal, gdybym ja zalozyl temat w ktorym proponowal bym np wprowadzenie systemu opalania, w koncu ta plaza po cos musi byc i dajmy na to po 5 godzinach siedzenia na sloncu postac opalila by sie, co dzialaloby na npcow plci przeciwnej, mozna by np handlowac z nimi po bardziej korzystnych cenach
Cytuj:
Ty up, Sorry ale Ty wymysliles ten sprzęt domowego zaopatrzenia agd, "nolajfie".
Dlaczego wlasciwie przez chęc posiadania potwora walczącego po moje jstronie nazywanie "nolajfostwem"? Tak samo jakby posiadanie znajomych w grze było argumentem, że jesteście nolajfy. Głupie, bez sensu, brawo.
|
nie porownuj wspolnego grania z kumplami z hodowaniem zwierzatek
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nathanielus
Lepiej hodować pieska/kotka w swoim domku  Dajmy na to musi mieć kuwetę, miskę z wodą, i talerz z żarciem. Kuwetę regularnie czyściłoby się, a miskę i talerz uzupełniało. Wolę to niż hodowanie smoków. 
|
aha, musze cie rozczarowac, ale jakos dopoki moja postac jest zakutym w zbroje napakowanym rycerzem, ktory kolejne poziomy zyskuje poprzez zabijanie, to nie spodziewam sie, zeby miala ochote hodowac zwierzatka domowe i czyscic im kuwete
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aphino
#Up
Taa...bo trzeba czas tracić na exp exp żeby mieć jak najwięcej cyferek przy nicku...
Jeśli mówicie że i tak Tibia schodzi na psy to co wam zależy?
#Down....
Kolejny....patrzysz tylko na level...-.-
I co tym zyskałeś?....
A jeśli już patrzysz na lvl to nie 27 a 28 (czytaj uważnie)
|
jakie to ma znaczenie, 27 czy 28? chocby wbil do tego tematu 270 albo 280 lvl i wyjechal z takim pomyslem, to i tak bym go wysmial
edit
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse
Tak popierasz ten pomysł itp, jakby był jakimś bóstwem...
A wiesz co? Nie chce mi się już z tobą kłócić... jestem spokojny, bo wiem że cipsoft nie sugeruje się propozycjami paru typków z bujną wyobraźnią, i raczej takiego gówna nigdy nie zrobią. Pozdro & Pocwicz & Wiecej powymyslaj
|
nie bylbym taki pewien, cipsoft ma coraz durniejsze pomysly i nie zdziwi sie ani troche jesli wprowadzi cos podobnego
np. wspomniana plaza, po co ona w ogole jest? owszem mozliwosc plywania w niektorych miejscach nie byla takim zlym pomyslem, ale robienie kapielisk?