Cytuj:
Btw inteligencik - pisze sie kolegą
|
Cytuj:
Po co robisz z siebie kompletnego pajaca zamiast najpierw sprawdzić chociaż słownik żeby nie wyjśc na debila i kretyna ?
|
W tym momencie, sam go z siebie zrobiłeś. Nie ucz mnie gramatyki niedzielny poligoto. Nawet nie potrafisz ogarnąć tego, co jest napisane na Wiki i spierasz się, jakoby twoja teoria co do słowa "kolegom", była słuszna.
Cytuj:
nom ale o jakiej precyzji i celności dokładnie mówisz ? trafianiu w hotkeye, strzałki czy line otwieraniu bp ? rozwiń tą myśl
|
Sam siebie z zasady nie oceniam, ale znam z tego forum graczy, z którymi nie raz robiłem różne questy/service. Nie przypominam sobie, żeby któryś narzekał na to, że nie ogarniam.
Cytuj:
A zresztą to nie ja przestałem grać bo padłem na lionie...
|
Znów olśniłeś mnie swoim poziomem. Padłem na tym lwie, jakoś miesiąc po skończeniu się Premki. Rozumiem, że dla takiego dysmózga jak ty, nawet ta prosta odpowiedź jest trudna do zrozumienia. W dalszym ciągu, skazujesz siebie na bycie wyśmiewanym. Nie ma to jak Tibiarz z przerostem ambicji...
Cytuj:
Chyba te czynniki zewnetrzne to kicki? szybkość neta? wolny czas?
|
Szansa na znalezienie teamu do huntów, co na Candii jest niemożliwe.
Cytuj:
jest wiele miejsc z demonami jakbyś sie uparł to byś je huncił
|
Gdybym chciał na nie polować, to musiał bym czekać w kolejce na respa, albo wbijać się na niego drugiemu graczowi. Ani jedna, ani druga opcja, mi nie odpowiada.
Podsumowanie.
Nie wiesz nic.