Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2008, 16:46   #129
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
Btw inteligencik - pisze sie kolegą

Cytuj:
Po co robisz z siebie kompletnego pajaca zamiast najpierw sprawdzić chociaż słownik żeby nie wyjśc na debila i kretyna ?
W tym momencie, sam go z siebie zrobiłeś. Nie ucz mnie gramatyki niedzielny poligoto. Nawet nie potrafisz ogarnąć tego, co jest napisane na Wiki i spierasz się, jakoby twoja teoria co do słowa "kolegom", była słuszna.

Cytuj:
nom ale o jakiej precyzji i celności dokładnie mówisz ? trafianiu w hotkeye, strzałki czy line otwieraniu bp ? rozwiń tą myśl
Sam siebie z zasady nie oceniam, ale znam z tego forum graczy, z którymi nie raz robiłem różne questy/service. Nie przypominam sobie, żeby któryś narzekał na to, że nie ogarniam.

Cytuj:
A zresztą to nie ja przestałem grać bo padłem na lionie...
Znów olśniłeś mnie swoim poziomem. Padłem na tym lwie, jakoś miesiąc po skończeniu się Premki. Rozumiem, że dla takiego dysmózga jak ty, nawet ta prosta odpowiedź jest trudna do zrozumienia. W dalszym ciągu, skazujesz siebie na bycie wyśmiewanym. Nie ma to jak Tibiarz z przerostem ambicji...

Cytuj:
Chyba te czynniki zewnetrzne to kicki? szybkość neta? wolny czas?
Szansa na znalezienie teamu do huntów, co na Candii jest niemożliwe.

Cytuj:
jest wiele miejsc z demonami jakbyś sie uparł to byś je huncił
Gdybym chciał na nie polować, to musiał bym czekać w kolejce na respa, albo wbijać się na niego drugiemu graczowi. Ani jedna, ani druga opcja, mi nie odpowiada.

Podsumowanie.
Nie wiesz nic.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 03-12-2008 o 16:57.
Xr3 jest offline