Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2008, 17:44   #27
MatiCFC
Użytkownik Forum

MatiCFC's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
MatiCFC ma numer GG 9424160
Domyślny

Ogórek czytaj wszystkie posty a nie tylko 1, wypadało by, jeśli masz zamiar podyskutowac, bo tak, to robisz z siebie idiotę.

Vantage: Spokojnie i powoli. To dopiero wstępny plan/pomysł/projekt.

K.Jay, fakt nie mam pewności co do charakteru tego palka, ale wiesz, nie zamierzam pomagać komuś, kto jest chamski, bezczelnie pcha się na lota, ogólnie 'ciężki charakter'. Ja ich przeciez nie mam zamiaru wychować . Oczywiscie przed takim, tym expem na guardach dla przykładu, rozmawiał bym z ty'15 palkiem', i ogólnie dowiedział bym się, jaki jest.

Co do tego 'Spróbuj znaleźć palka, który się złoży na manasy z knightem, żeby bić dragi, które bez problemu bije sam.'.
Także się zgadzam, lecz myślę, że poprostu to nie byłoby na siłe szukanie ludzi, którym chcemy pomóc. Jest informacja, ktoś zainteresowany, pisze, że było by mu miło razem poexpić i zostać "wspomorzonym", jest rozmowa określająca czy to gópek czy to człowiek, no i wtedy jest wyprawa.

Pozatym wątpie, żeby taki 50 palek potrzebował pomocy w expie. Jesli ma juz ten 50 lvl, to mysle ze i ma duzo zaufanych ludzi do wspólnych huntów. To jest raczej adresowane do całkiem nowych Newbies, albo poprostu 'troszke' mniejszych lvli niz ten '50 palek'.

Legenda Ducha Prypeci
MatiCFC jest offline   Odpowiedz z Cytatem