Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2008, 18:15   #130
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
W tym momencie, sam go z siebie zrobiłeś. Nie ucz mnie gramatyki niedzielny poligoto. Nawet nie potrafisz ogarnąć tego, co jest napisane na Wiki i spierasz się, jakoby twoja teoria co do słowa "kolegom", była słuszna.
lol fakt w liczbie mnogiej jest kolegom ;d przyznaje sie do błedu =]
Cytuj:
Sam siebie z zasady nie oceniam, ale znam z tego forum graczy, z którymi nie raz robiłem różne questy/service. Nie przypominam sobie, żeby któryś narzekał na to, że nie ogarniam.
Nadużywasz tego słowa "ogarniać" Oo
Napisałeś że ja nie ogarniam tego co pisze na wiki a ty nawet nie potrafisz ogarnąc tego co pisze ja - nie pytałem o ocene czy cokolwiek tylko o to po co ci ta niby precyzja w tibi ? nie rozumiesz pytania dalej ? DO czego służy ci twoja "wrodzona precyzja" i "niezawodna celność" ? Zresztą oceniasz sie sam ;] ty to napisałeś nie ktoś wiec to twoja opinia znowu odwracasz kota ogonem

Cytuj:
Znów olśniłeś mnie swoim poziomem. Padłem na tym lwie, jakoś miesiąc po skończeniu się Premki. Rozumiem, że dla takiego dysmózga jak ty, nawet ta prosta odpowiedź jest trudna do zrozumienia. W dalszym ciągu, skazujesz siebie na bycie wyśmiewanym. Nie ma to jak Tibiarz z przerostem ambicji...
Nom strasznie dużo osób mnie wysmiewa - twoje 2 konta na forum ? komukolwiek ze znajomych w tibi ek i ms nie powiem o twoich teoriach na temat profesji też ma ubaw. I to ty masz problem z ambicja nie ja, no i oczywiście zakładasz że śledze rozwój twojego chara wiem kiedy padasz z blessami bez blessów na facc pacc...wyobraź sobie że nie gówno mnie obchodzi taki frajer jak ty

Cytuj:
Szansa na znalezienie teamu do huntów, co na Candii jest niemożliwe.
hipokryzja ?

Cytuj:
Sam siebie z zasady nie oceniam, ale znam z tego forum graczy, z którymi nie raz robiłem różne questy/service. Nie przypominam sobie, żeby któryś narzekał na to, że nie ogarniam.
to jak jest z tymi team ? masz team na questy typu poi i inqi a nie masz żadnego typa z którym móglbyś huncić demy ?

Cytuj:
Gdybym chciał na nie polować, to musiał bym czekać w kolejce na respa, albo wbijać się na niego drugiemu graczowi. Ani jedna, ani druga opcja, mi nie odpowiada.

Podsumowanie.
Nie wiesz nic.
hehe tak oczywiście kolejki są 24/h ktoś musi skończyć huncic wystarczy sie dogadać. W sumie jest jeszcze jedna mozliwość - moga robić cie w ch**a i ci ciagle mówic ten next bla bla bla w sumie nie zdziwiłbym sie jak w grze też udajesz takiego kozaka którym nie jesteś hehe śmieszne te podsumowanie bo nie moge nic nie wiedzieć jednocześnie grając w tibie i znając graczy którzy maja ms, wystarczy że zapytam - oczywiście zakładając że mnie nie okłamują lol
Podsumowanie.
Jest tylko 1 ms który ewidentnie nie umie grać i zgania to na "mało hp mało cap mass kicki" i 3 najlepsze argumenty
"nie da sie expić na wrl bez bota"
"nie ma na candi nikogo z kim mógłbym huncic bo to sami boterzy"
"nie mam okazji wykorzystać mojej wrodzonej precyzji i niezawodniej celności"
Zgadnij kto jest tym ms ?

I chciałbym żebyś napisał co wg CIEBIE cipsoft powinnien zmienic w grze ms i ek bo przecież ms jest za trudny a ek za łatwy
Jest to niesamowicie trudna i najbardziej żmudna do poprowadzenia postać. Waste ma prawie zawsze, gdy chce zapolować na coś mocniejszego od Dragona. W sumie nie mam ochoty ci w dalszym ciągu tłumaczyć i argumentować, z jakich powodów 95% MSów biernie narzeka na swój wybór, ponieważ mam dość powtarzania się...
Tiaaa ms to najsłabsza profesja

Ostatnio edytowany przez Regeusz - 03-12-2008 o 19:00.
Regeusz jest offline