Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frapper
A jestes mile widziany?
Jest i to bardziej niz Ci sie wydaje.
@Lechista
wyrazic swoja opinie o mnie mozesz na zalaczonym obok gg, debilu.
|
Człowieku uspokój się! Forum jest dla każdego i nie możesz go bluzgać tylko dlatego, że nie podoba ci się temat...Ty również nie jestes tu za mile widziany, więc co mam ci pisać pod każdym postem wypier$#^ ??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
I się nie pomyliłeś - napisałeś temat w złym dziale, co z założenia nie jest mile widziane.
Porównanie Tibii do gry Gothic co najmniej na poziomie porównania nieoheblowanej deski z przeciętnym domem (pod względem technicznym).
Co do koszulek z nadrukami - toleruje jakieś popularne hasła (te o piwie i takie tam), ale koszulki o tematyce muzycznej (nazwy zespołów), czy związane z grami to frajerstwo. Po prostu nie lubię jak jest naładowane zbyt dużo - 2 kolory to definitywne wystarczająca liczba, plus po co się czymś obnosić? Chuj kogo obchodzi w co gram/co słucham.
|
Zły dział? To gdzie miał do cholery napisać ten temat? O wszystkim i o niczym, mówi ci to coś? Tu może powstać temat o każdej tematyce...
Osobiście też nigdy bym nie wyszedł na ulice z wyrazem "Tibia to moje życie" Albo "Będę bronił Tibi krzesłem" na koszulce, ale nie mam nic do tych co tak robią...