Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tiker
a jam am pytanie o te nowe buffy co jaki i ile daje najbardziej mi chodzi o palka i o knajta. pzdR na tibiabr.com jest okolo 900 osob ogladających ssy
|
Dacie mi odpowiedz...?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Asker
Do ktoregos pana up.
Hat of the mad 3 defa bodaj ze?... po upie wygladac bedzie jak czapka liliputa fajnie.
Assassin stary tansze jeszcze? Czlowieku ty chyba oszalales ceny 100gp each to dla mni jest za malo biorac pod uwage hity z nich i czasem wydajnosc. Dac palec to chca cala reke..
|
A co ty nosisz eq dla wygladu czy dla jakosci..? Bo mnie wali wygland nowych steel bootsow np. jak i tak wiem ze sie przydadza a Hat of the mad co to zmienia ze wyglada jak kapelusik. daje jeden mlvl? daje wiec o co b???
We wszystkich innych grach typu mmorpg kazda profesja ma swoj ekwipunek czemu tak ma nie byc w tibi ..? nich knight bedzie tankerem palek shooterm mag rozpiździaczem a druid sioherem i niech tak zostanie...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
: )P
Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe.
q( :
|