Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt
Ehhh... jak tak patrze na te wasze posty to mi sie niedobrze robi. Co niektorzy twierdza ze Xo ma dwoch ownerow. A kogo to obchodzi - wazne ze jest swietnym graczem i ciekawa osoba. Czemu macie mu za zle ze bije lvl tak szybko ?? Jak kazdy Polak bedzie patrzyl rodakowi na rece nigdy nie osiagniemy zadnych sukcesow w tej grze. I dlatego Szwedzi zawsze sa gora !!!! Rozmawiam z tym czlowiekiem codziennie (w koncu jestem w jego gildii) i wiem ze to jedna i tam sama osoba - nie ma dwoch tych samych osobowosci wiec jezeli byloby dwoch graczy to ich wypowiedzi by sie roznily. Zauwazylam tez ze sa osoby ktore twierdza ze i moja postac ma 2 ownerow - wiec powiem tak: Kilka razy urzyczylam znajomemu konta zeby mogl sobie mna pograc. Poniekad macie racje. Ale lvl i sprzet jaki mam to moj wysilek - nikogo innego.
Podsumowujac - Xo.. jest best, gra jak gra i nalezy to uszanowac. A jesli chodzi o te udostepnianie konta - mylicie sie ci ktorzy uwazaja ze tak wlasnie jest ...
Dlatego Rook jest lepszy - nikt nikomu nie ma nic za zle ....
|
Ta mnie to obchodzi.Tez bym mogl powiedziec zeby kumple mi pomogli w exspieniu i pokazywać na tibia.pl zeby wiara sie podniecala ze szybko exspi.Ja gram sam i mam z tego satysfakcje.