Temat: WoŚp
Zobacz pojedynczy post
stary 20-01-2005, 17:57   #44
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez djkuter
Ja nie byłem (nie chciałem), ale moi kumple byli. Powiedzieli dokładnie to o czym mówię. "Pokojowa wioska Kriszny" niedaleko sceny. Po jednej nocy przeniśli się do "Przystanku Jezus", ponieważ okradli ich w nocy. Tam im nic nie groziło. Możesz patrzeć na to inaczej, ale mnie nie przekonasz do p. Owsiaka, WOŚP i Przystanku Woodstock.
Muchachachacha, BUchachachachac, lolololololol, rotlf!!! Muchachacha <spazmatyczny śmiech>Przystanku Jezus?? O k00rwa, nie tylko nie o.Rydzyk!!! Sory, ale jeśli ich okradli, to znaczy, że mieli jakieś rzeczy, i nie oddali ich dla Rydzyka, wątpię, żeby ich wpuścili... Masz dobrych qmpli, jeśli idą na przystanek Radia Maryja(swoją drogą nędzna kopia Woodstoka), zeby posłuchać sobie religijnych śpiewów... Sory, ale jeśli są takimi lamami, jak Ty, to lepiej nie wypowiadaj się tu... Jeśli twoji qmple jeżdża na przystanek o.Rydzyka, to muszą być jakimiś totalnymi pedziami albo jakimiś zj.ebami! Lepiej się już nie odzywaj w tym temacie, bo to był temat ludzi inteligentnych... Tutaj wszyscy się brechtają z twoich "wiarygodnych" źródeł i takich tam... Idź się zapisz do młodzieżówki Samoobrony, Ligi Polskich Rodzin albo ewentualnie to Partii Narodowej Młodych Chrześcijan(założonej przez o.Rydzyka oczywiście!)
tak w tej pierwszej..."
roland jest offline   Odpowiedz z Cytatem