Temat: FindIt
Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2008, 17:32   #10
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mateusz333 Pokaż post
Brawo! Jeżeli proszę o reupload to znaczy, że link nie działa! Tak to bym wszedł na strone główną i pobrał...
Odpowiedziałeś sam sobie... Prosiłeś o reupload PLIKU, który Ci podałem. Nie pisałeś nic o głównej stronie przed moim postem, a ja próbowałem Ci pomóc.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
Gdybym myślał w ten sposób wyszedłbym z założenia, że można podawać linki do stron, gdzie można ściągnąć sobie taką "OwnTibie" np, czyli po prostu keylogga. Co jak co, ale jakoś nie jestem przekonany co do tego
W regulaminie, o ile dobrze pamiętam, jest zabronione rozpowszechnianie szkodliwego oprogramowania, czyli podawanie chociażby linka do niego. A samo podawanie linka w którym można ściągnąć czysty plik nie jest zaznaczone.
Podążając za Twoim stwierdzeniem podawanie linku do tibia.com, tibia.pl, czy google chociażby byłoby naruszeniem regulaminu, gdyż na dwóch pierwszych znajdują się pliki *****(cenzura- powiedzmy więc, że z rozszerzeniem rozpoczynającym, oraz kończącym się na e ), czy też linki do nich a w trzecim wystarczy wpisać pewne frazy i wyskoczą linki do programów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xoz Pokaż post
@Nari

to inne programy o tej samej nazwie. jedynym zrodlem downloadu jest tibia.pl
jezeli chcesz swiezego pw
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nari
Linki (na własną odpowiedzialność- nie sprawdzone, nie wiem nawet czy dobry program, ale zajrzeć można).

Z mojej strony EoT.

Ostatnio edytowany przez Nari - 04-12-2008 o 17:33.
Nari jest offline   Odpowiedz z Cytatem