Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2008, 23:21   #125
Maz-Bwo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Braniewo

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Awase
Świat: Guardia
Poziom: :>
Domyślny HeHehe

Witam, pisze ze starego konta.Ojciec Old Maza z tej strony.Co do tej smiechowej akcji...to nie ma duzo do powiedzenia, nie moj team procz Aleethya, Vinoxa i Pablo Koziro...poprosili mnie zebym poszedl, poszedlem...zebym wiedzial ze tak to bedzie wygladac, osobiscie bym tam psiaka udupil i tyle.Jak kazdemu wiadomo Psiak jest pazerny jak cholera, wsumie to bylo powodem przez ktory odeszlismy z jego gildii.Pod koniec filmiku mozecie zauwazyc jak psiak panikuje, zostawia kolegow z wlasnego teamu i ucieka aby nie pasc... mowie dokladnie o sytuacji (koniec mf, wszyscy zucaja mi co maja zebym to wybil), nie zucal nikt m wall na mostek, to przybiegl juge... a psiak napisal z tego co pamietam cos w stylu " to ja spie..." i zostawil swoja ekipe, nie mowie tu o mnie , Vinoxie i Pablo~, tylko o Royalsie, Bronim etc.Psiak powinien sie cieszyc ze jak sie przestaszyl i uciekl, to nie padlem przez tego Juge, bo bym do niego sie przejechal i by dostal ze dwa razy z dacha w duze czolo.Pozdrawiam Serdecznie.

Ps.Co do ekipy, to zero ogarniecia i jedyne darcie mordy nawzajem na Ts.
Maz-Bwo jest offline