Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rujewit
Primo : Debilizm i analfabetyzm zarowno w kraju ja i na forum to po prostu zgroza, ze o czytaniu ze zrozumieniem nie wspomne. Tak jak M CFC zwrocil uwage chodzi o grupe ludzi a nie tylko mnie samego
Secundo : Historia dedow jest prosta tyle o ile wasp i wolf na rooku mnie dorwal bo sie uparlem jak cholera ze cos zrobie tak mino guardy cyclopy etc, to nic innego jak bloki lub afk .
Terzero : i tak co mowicie i piszecie mam w glebokim powazaniu dla mnie to dobra zabawa i forma spedzenia czasu kiedy za oknem pada lub nie ma co w telewizji, natomiast zal, ze banda gnoi potrafi zepsuc zabawe , zal ze polak polakowi wilkiem ... nic ponad to
Reasumujac, wasze negowanie swiadczy tylko o jednym. Nie umiecie nic poza krytyka, dlatego jakikolwiek przejaw inicjatywy jest dla was nowoscia badz tez zaskoczeniem, zamiast pierdolic 3 po 3 na forum ruszcie dupe i zrobcie cos  PROSZE o zamkniecie tematu przez moda 
|
Ja za oknem pada, to pomagam mamie obiad gotować, sprzątać etc. Jest to o wiele lepsza pomoc od tej w Tibii. Jeśli chodzi o te Twoje deady, to można wywnioskować że nie umiesz grać. Także zajmij się czymś innym, np. pomóż mamie upiec ciasto na święta etc.
K.Jay