Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2008, 17:58   #8682
Matut666
Użytkownik Forum

Matut666's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2007
Lokacja: Dynów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Endrox
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inmates
Świat: Aurea
Poziom: 170
Skille: 102/70
Poziom mag.: 24
Matut666 ma numer GG 9193515
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Issytarus Pokaż post
ODRAZU MOWIE SORY ZA MALY SPAM ALE NIE DALO SIE TEGO KROCEJ NAPISAC I KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA!

Ta zawsze miales dobra puce do szwedow, bawiles ludzi niezle stary z tymi tekstami 'till the end to the Inmates' itp itd i dawanie pasow dla szwedow jak dla sebbe/riptura kiedy nie potrafiles napisac w czasie przeszlym/przyszlym nic albo kaleczyles angielski..
Byles z Inmates zawsze tylko dlatego ze wiedziales o tym ze oni byli z NS a razem polacy przeciwko nim szans nie mieli, po za tym wtedy za czasow gdy kupiles hara i potem nim grales jakos do 170 lvla to szwedzi rzadzili i lizales im dupe chodz jak napisalem wyzej nie potrafiles sie z nimi nawet dobrze dogadac ale to szczegol..
Smieszne tez jest to ze wiekoszosc Inmates to spoko typy dlatego łykali to wszystko jak dzieci i gdy dales pasy dla sebbe to na sobie pomyslal a czemuz by nie skoro i tak se listy zrobil wiec mogl robic z toba co chcial i tez dlatego musiales byc z nimi.. Prawda jest taka ze gdyby polacy wygrywali wteyd gdy kupiles hara to jestem pewien na 100% ze poszedlbys do nich i nie pierdol ze nie..
Jakby bylo tego malo wiele osob gadalo z Antonem/Elder ella i kilkoma jeszcze osobami z Inmates (gdy juz fag byl z wami) gdy robiles czasem problemy i zawsze podkreslali ze wiedza jaki jestes szczegolnie od tego czasu gdy ojebales kojaka i wkrecales ze to niby nie ty, w sumie nie wiemy czy to na pewno ty ale inne hary nie bely shakowane a logowal sie u ciebie i miales pasy na niego wiec kazdy wie ze na 95% to byles ty, oprucz tego ze ojebales kojaka to juz keidys pokazales ze jestes oszust gdy okradles swego ziomka Impana Mejart na full seta
I wracając do sprawy to pamietasz akcje gdy bylo cos typu ze chciales nowa wojne robic i feliex poszedl gadac z Inmatesami na channel i Anton powiedzial przy wielu osobach ze Cie z gildi wyjebie jesli zaczniesz cos od*******ac takze masz swoja lojalność hehe
W sumie do ciebie tak strasznie nastawiony nie jestem ale napisalem tylko prawde ktora wiem ze boli ale to mimo wszystko prawda albo prawda w wiekszej czesci
"W sumie do ciebie tak strasznie nastawiony nie jestem ale napisalem tylko prawde ktora wiem ze boli ale to mimo wszystko prawda albo prawda w wiekszej czesci[/quote]"

Mnie nic z tego nie boli bo jedyne co tu jest prawdą to jest to że ojebałem Impane... Nie zrobiłem tego sam tylko z Gredą (jeden owner Deecoratora ktory juz nie gra) więc nawet jakby FAG wtedy wygrał wojne to bym do nich nie doszedł bo bym nie miał takiej możliwości... Też napisałeś że chciałem zrobić nową wojne...a ja pierwszy raz to słysze bo nigdy wojny nie chciałem a Simon, Anton, Sebbe mi bardzu dużo pomogli dlatego jestem do nich lojalny...Myśl sobie co chcesz ale z tego co tu napisales to prawdą jest tylko to że ojebałem Impane... a tak btw. powiesz kim jesteś ?
Aha a tak apropo to zapytaj się Kojaka(chomskiego) kto tu kogo ojebał... Dla mnie to są stare czasy do których z Chomskim nie wracamy tylko sobie razem pijemy...poprostu było mineło dla nas to jest gra którą jak widać ty się bardziej przejmujesz niż my xDD

Ostatnio edytowany przez Matut666 - 05-12-2008 o 18:02.
Matut666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem