Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2008, 23:45   #41
PabloMage
Użytkownik Forum

PabloMage's Avatar

Data dołączenia: 16 11 2008

Domyślny PabloMage zgłoszenie

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Witam, mam na imię Paweł, mam 19 lat. Moje zainteresowanie.. hmm lubię wszystkiego po trochu gdybym miał wymienić to: Piłka nożna, informatyka, Różnego rodzaju statystyki, dziewczyny, filmy, dobre imprezy w sprawdzonym gronie oraz wiele innych,uczę się dalej zaocznie w liceum oraz pracuje jako kierowca
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Na forum jestem od niedawna pod tym pseudonimem a ogólnie to od 2 lat, na forum zaglądam często (kilkanaście razy na dzień) sukcesów jak na razie nie mam ale wszystko jest przede mną.
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
Obecnie mam 120EK oraz 45MS, przedtem miałem jeszcze 56 Knighta i kilka postaci po 30lvl max
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Lubie pomagać zarówno na forum jak i w grze, moja wiedza jest raczej wystarczająca, jeżeli czegoś nie wiem nie boje się zapytać.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?

Nadaje się na to "miano" ponieważ lubię pracować w zespole, lubię gdy wszystko jest odpowiednio przemyślane, zaplanowane i zrobione, jestem odpowiedzialny i rzetelny.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
1. Zmodernizować trochę dział "Filmy" na forum a mianowicie żeby wstawić film będzie trzeba mieć przynajmniej tydzień konto i nie będzie wolno edytować posta z linkiem do filmu (zapobieganie podmianie linka)
2. Każdy użytkownik miał by jakaś range... np gwiazdki, inni użytkownicy wystawili by oceny za pomoc itp oraz wiedzieli by komu zaufać itd.
A wyglądało by to mniej więcej tak ze mamy 10 gwiazdek, jeżeli uzytkownik kliknie na 6 gwiazdkę od lewej strony to osoba dostaje notę 6 i tak każdy będzie dawał i potem mamy średnia
3. Nowy dział na stronie tibia.pl > Moja Tibia.
Polegało by to na tym ze każdy będzie mógł zrobić własne konto, dodawać zdjęcia swojej postaci (awanse, questy itp), dodawać znajomych (VIP) komentować fotki nawzajem, zakładać klany-Gildie, poznawać nowych ludzi, oraz wiele wiele więcej.
4. Robić częściej różnego rodzaju konkursy nie zawsze z hojnymi nagrodami
5. Nowy dział na stronie tibia.pl > RL Life.
Jak wiadomo nie tylko gramy w Tibie, robimy w życiu wiele innych rzeczy, w tym dziale będziemy mogli sprawdzić jaki sprzęt komputerowy jest najlepszy, gdzie i kiedy będą imprezy w twojej okolicy, zobaczyć co jest teraz "na topie", będzie tez trochę o muzyce i filmach, polityce oraz o tym co nas otacza.

Mam jeszcze trochę pomysłów w zanadrzu oraz ciągle przychodzą nowe

7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Najchętniej bym pomagał na forum, chciałbym również zająć się konkursami oraz rożnymi ankietami i statystykami, rozwijaniem strony i po trochu znajdowaniem informacji o danych potworze, mieście, miejscu itp
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Droga publiczności, jak sami widzieliście to nie ja jestem kłamcą ohh to nie ten program xD a tak na poważnie...
Jestem na tyle dojrzały ze wiem "w co się pakuje" xD jestem często na forum oraz w grze, jestem kreatywny, lubię gdy moja praca daje efekt i jest komuś potrzebna, lubię stronę tibia.pl i chciałbym być częścią zespołu tej oto strony.

P.S
Gdyby było to możliwe chciałbym otrzymać odpowiedz na PM nawet ta negatywna żeby nie mieć zbędnych nadziei.
Pozdrawiam wszystkich i życzę każdemu powodzenia!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.