Dzisiaj w nocy dokonałem wielu osiągnięć. Zapamiętałem 3 sny i doświadczyłem świadomego snu.
Pierwszy sen niezbyt wyraźny. Najpierw byłem z kuzynem w sklepie, a potem poszliśmy do kina. Taka normalka.
Drugi sen pamiętam w całości, co jest dla mnie wielkim sukcesem. Na początku stałem na podwórku w niebieskim kombinezonie. Całe otoczenie jak w prawdziwym świecie. Poszedłem do garażu z pistoletami w rękach. Schowałem się za samochodem, gdy nagle przed garażem pojawiła się policjantka z bronią w rękach. Byłem przestraszony i wyrzuciłem jeden pistolet, żeby odciągnąć jej uwagę. Nie podziałało. Ja poszedłem w prawą stronę samochodu, to ona też. W lewą, ona też. W końcu jeszcze raz w prawą i uciekłem do domu. Zadzwoniłem po kuzyna. Kuzyn przyszedł w takim samym niebieskim kombinezonie. Nagle zamiast policjantki pojawił się koleś z mojej szkoły w fioletowym kombinezonie. Kuzyn i koleś poszli do garażu. Jak wyszedłem z domu koleś spojrzał na mnie z garażu, ja przestraszony zamknąłem drzwi. Spróbowałem jeszcze raz, ale on tym razem szybko podbiegł pod dom, lecz zdążyłem zamknąć drzwi. Nagle słyszę, ze ktoś jest na balkonie, potem schodzi po schodach i okazało się, że to on. Wziął na ręce mojego psa (Azę) i zaczął mówić "hahahahahha! Teraz włożę 20 Az do backpacków i wyślę Na Foldę! hahhahaha!" Szybko zabrałem psa z jego rąk i tu się sen skończył, ale ku mojemu zdziwieniu zaczął się od razu następny.
Była ciemność, zapaliłem światło i nagle szybko zgasło. Uświadomiłem sobie, że to sen i zabrzmiała we mnie wielka radość, przez co się zupełnie obudziłem.
Osobiście się ciągle śmieję z Foldy i backpacków. xD
|