Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xavvirr
od 170 lvla? stary te nooby w carlin ładnie Ci nagadali..
Matut ma Endroxa od 120~
|
Naucz sie czytac napisalem 'do 170lvla' a nie od i chodzilo mi o to ze do 170lvla okolo Endroxa, Inmates bylo z NS'ami
Matut jestem pewien ze to co napisalem to w wiekszosc prawda ale wiadomo ze bedziemy sie klucic i klucic co nie ma sensu, pewnymi rzeczami jest to ze owaliles Impane jak sam potwierdziles i nie lagodzi twojej sprawy to ze owaliles go z inna osoba..
Owaliles dobrego kumpla i tyle..
Pewne takze jest to ze jak napisalem, pisales do kilku osob ze 'zrobisz nowa wojne' i wtedy feliex i kilku polakow poszlo gadac z Antonem, Damym Lucasem i kims jeszcze i wtedy jeszcze weszlo sobie kilka osob na channel bo nie byl zamkniety i Szwedzi z Inmates wyraznie gadali ze nie chca zadnej nowej wojny i nie zamierzają przez ' a bit stupid matut do new war ' (cytuje Antona) bo odjebywales na maxa z tymi tekstami o nowej wojnie za jakies glupie sprawy, moim zdaniem tym co pisales chciales podkreslic ze nic ci nie mozna zrobic bo pójdą za toba cale Inmates ale niestety byles w błedzie..
A pewne jest to dlatego ze szlyszalo to 10-15 osob z polakow i smialo sie czesto z tego.
Co do tego kim jestem latwo mozesz sie domyslic po tym skad jestem