Zobacz pojedynczy post
stary 20-01-2005, 21:48   #138
Vutaba
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 01 2005

Domyślny

Hm, pewnie ktoś już pisał podobny post, ale, wstyd przyznać, nie chce mi się wertować tych kilkunastu stron. W kazdym razie po pierwszej 10 nie znalazłem podobnego

Ktoś napisał, że gdyby nie to, ze Matkus i spółka wybrał sławe u CIPów zamiast popularność strony [w tej popularności chodziło o to, zeby zamieszczać quest spoilingi i cheaty, czyli "to co najbardziej poszukiwane przez graczy" (sic!!)]. Hm... O nie wiem na czym ma polegać ta sława u CIPów, ale moim zdaniem quest spoilingi i cheaty są beznadziejne i NIE WARTO z tego korzystać i tego popierać. BO jaką czerpiesz przyjemność z gry, gdy już wszystko wiesz, wiesz co Cię czeka, jaki potwór wyskoczy, wiesz, ze nie musisz brać najlepszego sprzętu bo dasz rade, a do tego za pomocą rożnych cheaterskich programów masz darmowe światło, idziesz 3 postaciami naraz coby sobie wziąśc 3 nagrody z questa i dać jednej, etc... No i gdzie tu przyjemność z gry? Nie ma żadnej... Totalnie bezsensu >< Albo wytłumaczcie mi - jaka jest przyjemność ze skill 70, gdy się go nabiło za pomocą makra? [pytanie do pallów] Nie ma tej satysfakcji z tego, ze to machanie myszą, podnszenie zapałek, było warte tego białego napisu.
Vutaba jest offline