Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2008, 18:01   #161
Koksowy
Użytkownik Forum

Koksowy's Avatar

Data dołączenia: 20 11 2008
Lokacja: Polska/Niemcy

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Dolera
Koksowy ma numer GG 2437745
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elveloya Pokaż post
Ej, nie przeceniaj Psiaka .
Mowiles tez o jego "skillu w ang". Moge sie na ten temat wypowiedziec ale nie chce mu na okraglo ublizac. Nie moglem sobie ogmowic odpowiedzenia na te pytania. Zrobie to z dedykacja dla mojego najleszego przyjaciela z no-pvp, Psiaka.

1. PK - Player Kill, doslownie oznacza zabicie gracza ale potocznie (w Tibii) zostaje nazywana tak osoba ktora popelnila owy czyn.

2. PA - Power Ambusing - naduzywanie wladzy/sily, przyklad w Tibii: gracz ktory posiada wysoki lvl/dobrego protektora/badz sam jest w stanie zapewnic sobie odpowiednie bezpieczenstwo wyrzuca ze spawnu innych graczy.

3. Unjust - niesprawiedliwosc, w Tibii "unjust" jest to nieuzasadnione zabicie innego gracza, odnosi sie to do systemu skulli.

4. Frag - frag jest to wpis o zabiciu gracza czyli, jezeli ktos sie nas pyta ile fragow mam tzn ze pyta nas o to ile graczy zabilismy (sprawiedliwie czy tez niesprawiedliwie).

5. PZ - Protection Zone, obszar na ktorym jestesmy calkowicie bezpieczni, Tibijski odpowiednik to depo, tempel, domki, guildhalle.

Tak w skrocie. Nie mam teraz czasu na to by bardziej rozwinac owe odpowiedzi. Jezeli ktos bedzie czul niedosyt postaram sie edytowac tego posta. Cze.
Eh czabyło nie odpowiadać to by nigdy nie wiedział

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.