Hmm... Ja bym został w Venore na Twoim miejscu i expił na rotach/orcach [poszukaj, gdzieś jest baardzo dobry resp, ale uwazaj na shamana

] i swamp trollach.

Mało expa dają, ale jest ich baaaardzo duzo. Jak nie wiesz gdzie to poszukaj, raczej w nicsie niewładujesz jeśli nie pojdziesz do elf fortess, a ja Ci nie powiem gdzie, bo stracisz przyjemność z gry

. Od takiego 18 lvlu możesz sobie skoczyć do amazon camp i prać amazonki i valkirie. Baga hmmów możesz mieć pod ręką, ale to bardizej jak nie chcesz tracić czasu, albo weźmiesz ze cztery Valkirie na klate... No i full many, coby vitke i niewidke wstukać w czas
Na cycki przyjdzie czas... Tak jak ktoś przedemną powiedział, pre bp hmm, pare gfb, ze dwa uhy, bez summonów... Drogo, ale dużyy exp idzie przy dobrym mlvlu.

Ja np. jak się szykuje na cycki to juz tydzień wcześniej i robie sobie HMMce, GFB i takie tam [gram sorciem

] i idąc na rotki, biore kilka blanków i robie runki expiąc (ale to tylko przy słabszych potworach). Jak zrobie wszystkie runki [hmmy najlepiej przydatne chyba] to ide zaexpić na Amazon Camp... Uff, ale się rozpisałem xD. Jednymisłowy: zostań w Venore!