Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2008, 19:57   #8691
Matut666
Użytkownik Forum

Matut666's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2007
Lokacja: Dynów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Endrox
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inmates
Świat: Aurea
Poziom: 170
Skille: 102/70
Poziom mag.: 24
Matut666 ma numer GG 9193515
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Issytarus Pokaż post
Naucz sie czytac napisalem 'do 170lvla' a nie od i chodzilo mi o to ze do 170lvla okolo Endroxa, Inmates bylo z NS'ami

Matut jestem pewien ze to co napisalem to w wiekszosc prawda ale wiadomo ze bedziemy sie klucic i klucic co nie ma sensu, pewnymi rzeczami jest to ze owaliles Impane jak sam potwierdziles i nie lagodzi twojej sprawy to ze owaliles go z inna osoba..
Owaliles dobrego kumpla i tyle..
Pewne takze jest to ze jak napisalem, pisales do kilku osob ze 'zrobisz nowa wojne' i wtedy feliex i kilku polakow poszlo gadac z Antonem, Damym Lucasem i kims jeszcze i wtedy jeszcze weszlo sobie kilka osob na channel bo nie byl zamkniety i Szwedzi z Inmates wyraznie gadali ze nie chca zadnej nowej wojny i nie zamierzają przez ' a bit stupid matut do new war ' (cytuje Antona) bo odjebywales na maxa z tymi tekstami o nowej wojnie za jakies glupie sprawy, moim zdaniem tym co pisales chciales podkreslic ze nic ci nie mozna zrobic bo pójdą za toba cale Inmates ale niestety byles w błedzie..
A pewne jest to dlatego ze szlyszalo to 10-15 osob z polakow i smialo sie czesto z tego.

Co do tego kim jestem latwo mozesz sie domyslic po tym skad jestem
Skoro myslisz ze Inmates ze mna nie pojdzie to zabij mnie...to zobaczymy czy masz racje Jak mi to Anton powiedzial "Matut ignoruj wszystkich polaków i trzymajmy się swojej ekipy "Inmates" Nie mam zamiaru ani ochoty się z Tobą kłucić ale zamiast ze mną porozmawiać to wypisujesz jakies bzdury na forum...powiedz mi to w prost i tyle...