O, wreszcie dotarłem do tematu, który także i mnie dotyczy. Multimedie mam od 2,5 roku, raz było lepiej, raz gorzej. Tylko że teraz, od 1,5 miesiąca nie da rady pograć w żadną grę... Dzwonie do nich po 4 razy w tygodniu, lecz ciągle słyszę te same bajki, chodź raz konsultant powiedział, ze mają jakieś problemy z połączeniami wychodzącymi po za ich sieć. Jak zapytałem o to 2 następnych konsultantów, to żaden o takich problemach nie wiedział. Po za tym wysyłali do mnie 2 razy jakiś łepków z biura technicznego, z powodu tego, że bardzo słaby sygnał dochodzi do mnie do domu (mówiło mi tak 2 konsultantów). Niestety, za 1 razem pan przyszedł i poruszał tylko kabelkiem przy modemie, powiedział, że drucik w nim jest za krótki i poszedł. Za drugim razem wymienili mi końcówki na kablach z wkręcanych na zaciskane, co oczywiście znów jest jakimś absurdem. Niestety nie było przy tych wizytach mnie w domu, a moja babcia kompletnie nie ma o tym pojęcia, więc nie mogłem panu powciskać ładnych paru ch***w za to co odpierdzielają. Jutro znów będę dzwonił... Jeszcze tylko 5 miesięcy umowy (męki).
Edit:
Jeżeli kogoś to interesuje, to jestem z Olsztyna.
Ostatnio edytowany przez KochajmyMultimedie - 07-12-2008 o 11:01.
Powód: Potrzeba.
|