Cytuj:
Wolałbym update na 7.5 to były czasy.
|
http://poland.otservlist.org/
Szkoda że opuszczasz nas - ludzi którzy wolą grać w aktualna tibie
Cytuj:
żal dziecka? Kazdy narzeka na cipy i widac ze zle robia i nic tego nie zmieni a jak dodadza to chyba nornmalne ze kazdy chce zoabczyc?pozostalosci po starozytnej cwylizacji? lol?
jak to widać ulepszenia na tych ptoworach jak chu.,.
|
No właśnie każdy ich krytykuje a wystarczy przecież odinstalować tibie i byśmy mieli 5 stron spamu mniej
Cytuj:
ta i nie podoba sie i robie cos w tym kierunku a nie ty tylko ucieszony bo wiecej monsterów jak nie amsz gdzie expic zmien swiat że nie narzekasz proste;]?
|
Robisz coś w tym kierunku ?

narzekasz na forum myślisz że cipsoft sie przejmie twoim donośnym płaczem i nagle zrobi server pod tibie 7.6 ? Weś sie powieś może wtedy cie zobaczą
Cytuj:
a po drugie pedałe to jest forum każdy ma prawo do wypowiedzi i każdy może ta wypowiedz skomentowac jak uwaza ,ze ci sie podoba to podoba mi sie nie podoba i komantuje twoja wypowiedz , I nie mów o wieku, IQ itp bo zachowuejsz sie jak jakis noob co wyzywa i sie pyta " ile ty dziecko masz lat chyba 12"
|
No bo powiedz...co to zmieni że sie tu zesrasz ? Nic zostanie tylko troche smrodu po tobie...
Wiecie czemu cipsoft nigdy nie zrobi servera pod tibie 7.6 ? proste - tak naprawde nikt by tam nie grał może kilku leszczy "dla szpanu" zrobiliby chary wbiliby po 30lv i na swoim servie "ja jestem pr0 mam 30lv na tibi 7.6" a wkońcu każdy by tam przestał grać...już lepiej zrobić z 5 servów gdzie każdy mógłby wbić taki TS może wtedy by ludzie przestali grać cześciowo na ots'ach, czasy tibi 7.6 nie wróca wiec po co płaczecie na każdym kroku jak tam było fajnie a pewnie wiekszość z was nie miało wtedy nawet 50lv