Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2008, 18:12   #100
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
to są otsy głąbie naucz się odrózniac ots od rl tibi
Aha ja poprostu myslałem że to inne tibie Oo thx nie wiedziałem że to ots

Cytuj:
nie zrobi servera pod starą tibie dlatego bo by nowe servery upadały te na nową tibie był temat na tibia.com czy chciał byś stary server i bardzo dużo się osób pod nim podpisało wienc nie mów że by nikt nie wbił może i dużo osób nie miało 50 lvla ale tam w tedy nie liczył się lvl tylko dobra zabawa a ludzie się wypisują na tym forum że by wspomniec starą grę która kiedyś sprawiała tyle przyjemnosci a teraz tak ją spierdolili
Niby czemu by upadły ? Moze masz racje i ludzie by sie przenieśli na tamte servy ale np jakby z harmoni odszedło no ilu ? 300typa ? 400 ? - to i tak online by zostało 500-600, a pozatym im to chyba rybka gdzie kto gra bo pacc wszedzie kosztuje tak samo. Jak na 1 serverze bedzie grac 0 typa to go poprostu zamkną ale takiej sytuacji nie bedzie i tak bo jakby na takiej antice nagle wszyscy przestali grać to z innych serv by przyszli z jakiegoś npvp prawdopodobnie. No i nie każdy chce grać pod tibie 7.6...ja np nie
Wogóle dziki nadal nie potrafisz tego swojego exp/h opisać przestań sie w takim razie odnosić do moich wypowiedzi

Cytuj:
A skad Ty znasz jej kurs? nie jestes tworca gry wiec nie wiesz do czego daza...
Cytuj:
Przyjrzyj się każdemu update'owi
Cipsoft jak każda szanująca sie firma dąży tylko i wyłącznie do zarabiania pięniedzy, nie ma sie co sprzeczać w tej kwesti ;d Oni nie mają zamiaru robić tibie tak jakby chciało 30% graczy tylko taką jaką chce pozostałe 70% Dlatego te narzekania nie mają wiekszego sensu bo nic nie zmienimy, możemy tylko akceptować te zmiany które wprowadzają albo przestać grac...zastanówcie sie ile graczy narzeka na tą tibie? jakby wszyscy przestali grać i wpisali to w tibia.com może by was zauważyli, a gdy piszecie swoje żale na stronie która została wykopana z fansite co możecie zdziałać ?

Cytuj:
Już wiadomo, że pomysł party buffów spalił na panewce- co po knightowi +3 do shieldingu? Nawet tego nie zauważy przy blokowaniu.
Mysle że go zmienią pamietajcie że to tylko ts ;d rok temu stary miały chyba 75atk na początku, a ten czar który podnosi skilla o 100 na 10sec ? dla 250ek~ to 3 grany a jak sorc bedzie mf ek to może i 4 ;d
Jest to niesamowicie trudna i najbardziej żmudna do poprowadzenia postać. Waste ma prawie zawsze, gdy chce zapolować na coś mocniejszego od Dragona. W sumie nie mam ochoty ci w dalszym ciągu tłumaczyć i argumentować, z jakich powodów 95% MSów biernie narzeka na swój wybór, ponieważ mam dość powtarzania się...
Tiaaa ms to najsłabsza profesja

Ostatnio edytowany przez Regeusz - 07-12-2008 o 18:15.
Regeusz jest offline