Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matut666
Skoro myslisz ze Inmates ze mna nie pojdzie to zabij mnie...to zobaczymy czy masz racje  Jak mi to Anton powiedzial "Matut ignoruj wszystkich polaków i trzymajmy się swojej ekipy "Inmates" Nie mam zamiaru ani ochoty się z Tobą kłucić ale zamiast ze mną porozmawiać to wypisujesz jakies bzdury na forum...powiedz mi to w prost i tyle...
|
Moze i tak ci kiedys powiedzial ale nie zaprzeczysz ze ostatnio jak od*******ales i straszyles o nowej wojnie to mowil ze za takie cos usunie cie z inmates bo slyszalo to milion osob.. i do tego dodal to co cytowalem ' a bit stupid matut'
A wiadomo ze gildia pojdzie za kazdym jesli bedzie cos takiego ze beda ich walic za darmo ale jesli bedzie cos takiego co ty robiles to bedzie dokladnie na odwrot
@KriS
Co do bsp to jest wielka loetria bo przyjazni sie z wieloma osobami, matutem, feliexem, theraxem(ostatnio gorzej ale juz chyba ok jest), mahtanem, czeslawem takze roznie moze byc.. feliex, czeslaw, therax,mahtan bija sie z nim na novej po tej samej stronie takze tak jak powiedzialem loteria
Z reszta s*******aj z tad spy'u