Cytuj:
Facc ma tylko zachęcić do kupna pacc. Z tego względu nie powinni nic dodawać faccom, w końcu dzieci przestaną marudzić i go kupią.
|
Już na pewno, prędzej przerzucą się na inną morpg w którą też da się grać za darmo. I wątpię, by bez Facca tibia by się utrzymała - czemu na Premii gra tak mało osób?
Cytuj:
No ok sa golemy ja do nich nic nie mam a maja srube w d*pie jak te tibijskie?
|
Są różne rodzaje, istnieją żelazne więc pewnie śruby jakieś tam mają. I naprawdę, dziwne że w świecie którym jest magia i smoki ludzie uważają, że nie może być golema ...
[quote]Tak, serio nie mamy żadnego pojęcia, gramy tylko w Tibię. Ty wszystko wiesz lepiej. <ironia>
Chcesz D&D to graj w D&D. To ma być Tibia.[quote]

Nie płacz. Pisałem do tych co narzekają na golemy, taka jest prawda a jeśli nie potrafisz tego zaakceptować - to trudno. Morpg ma to do rzeczy, że - co widzę chociaż by z mojego miasta - ludzie którzy nigdy nie myśleli o fantasy często w nie grają, chociażby w tibie. Nie wiem czemu tak jest, ale to fakt. Tak więc 90% to nie przesadzona liczba, prędzej zaniżona. W mojej szkole gra w tibie z 40 - 50 osób spokojnie, a żadna z nich nigdy nie grała w takie gry jak Bg2 czy Morrowind, a o papierowych systemach rpg nawet nie słyszała.
"To ma być tibia" - I co? Ma być taka jak ty uważasz, bo masz swoje widzimisię? Cipowie uznali, że skoro w tylu rzeczach związanych z fantasy są golemy, to uznali że i tu powinny być. I nie ma co na to narzekać, bo nic to nie da.