Cytuj:
Uważam zupełnie inaczej ;>
|
Niby czemu? Ja nigdy nie kupię pacca za kasę w realu bo nie mam możliwości. Jeśli usunęliby konta facc, to trudno - byłbym smutny bo straciłbym postać, ale by mi to przeszło. Ale takie rozwiązanie byłoby dodatkowo idiotyczne, bo ktoś kto kupił powiedzmy pacca na 9 miesięcy i nagle przestało by go stać na jego kupno, to straciłby postać - byłoby to chamskie i wiele osób odstraszyło by takie ryzyko.
Cytuj:
Kto uważa, że nie może być golema?
|
A bo to jedna osoba? Przejrzyj temat.
Cytuj:
O jejku, pojechałeś mi xD
|
Nie zamierzałem Ci pojechać, jedynie rozładowałem emocje.
Cytuj:
Na tym to polega, że "kolega kolegi w to gra i ja też muszę zagrać by być fajnym/na topie" czy coś podobnego. Konformizm w czystej postaci.
|
No właśnie o tym mówię.
Czy to była aluzja do mojego wieku? Zresztą, nie po to o tym powiedziałem żeby pokazać kto gra w tibie, ale odnośnie dalszej części wypowiedzi. Zresztą co to ma do rzeczy? W liceum ci sami ludzie nadal będą grali.
Nie trzeba, ale ktoś kto się na tym nie zna nie powinien mówić co powinno być w fantasy a co nie.
Cytuj:
Każdy użytkownik komentując rzeczy uświadamia, że tak powinno być. To naturalne, nie sądzisz? Szczególnie kiedy na czymś ci zależy - dbasz o to, żeby się bardziej nie sp****oliło
|
Tylko że jak patrzę na to forum i nie tylko, okazuje się to po prostu nudne. Byłem na forum warhammera 40k: Dawn of War (taka strategia) to pro gracze co chwila narzekali jak to coraz gorzej, że ci co tamtą grę zrobili to cioty (widać że się nie znają, relic robi świetne gry i ma renomę), że każda łatka coraz gorsza itd. Jak widzę któreś z rzędu forum na którym ludzie narzekają że znowu w czymś tam jest źle i będzie jeszcze bardziej źle to nie wyrabiam po prostu ...
Cytuj:
Golemy... nie transformery.
|
Zdefiniuj golema, skoro wg. Ciebie ten tibijski to transformer a nie golem.
Cytuj:
Zabroń nam w takim razie wygłaszania swoich opinii. Dalej, zrób to.
|
Nie ma to jak wyrywać coś z kontekstu i argumentować to. A powiedzenie "nikt mi nie zabroni wygłaszać swojej opinii" jest już wyświechtane od nadużywania, bo narzekanie jest coraz częstsze i ludzi doprowadza już do szału. Co by nie było - jest coraz gorzej. Acha, i jest też takie powiedzenie "jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził".
Xr3 - o tym mówiłem właśnie.