Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ShosVern
Żal mi tych co mówią, że tibia klimat traci.. Jestem reteried i się właśnie zastanawiam, czy nie wrócić, bo poczułem klimat rpg.. Może nawet wydam te klikadziesiąt złotych na pacca, bo szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie gry bez niego. A te 90 zł nawet nie jest tak dużo. Pójdę w wakacje do jakiejś pracy sezonowej i będę mieć kilka razy więcej.
|
Grales na rl tibi 7,6 lub starszej, kiedy nie bylo wandow, knight nigdzie nie mogl sam siedzie a pall byl najgorsza profa? Na poczatku za kupno pacc ludzie dostawali shield of honor i wedlug mnie byla to dobra zachenta - jak widac przemyslana w przeciwienstwie do wspolczesnej. To byla prawdziwa gra - wbic 100 lvl to bylo cos a taki smieszny crown set byl czyms ale raczej nie jestes osoba, z ktora moglbym o tym porozmawiac -.^ . . .
@ Dragonit hahaha ale mam polew z ciebie, nie zapomnij w nastepnym poscie jeszcze o golemach napisac <rotfl>. Szczerze mowiac grzeje mnie jakies sa rodzaje golemow chodzi o to ze te niewygladaja naturalnie do gry, ktora maja reprezentowac.