Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragonit
Niby czemu? Ja nigdy nie kupię pacca za kasę w realu bo nie mam możliwości.
|
Część młodzieży jest przyzwyczajona sępić od innych kasę (rozpieszczeni). Nie masz możliwości? Mam rozumieć, że masz mniej niż 6 lat? Co ty, zawsze istnieje sposób zdobycia pieniędzy - od żebrania po samodzielnie zarobioną kasę
Cytuj:
Jeśli usunęliby konta facc, to trudno - byłbym smutny bo straciłbym postać, ale by mi to przeszło.
|
Wiadomo, że takie coś się nie stanie.
Cytuj:
A bo to jedna osoba? Przejrzyj temat.
|
Sądzę, że ludzie narzekają na jego wygląd i że takiego w ogóle wprowadzą.
Cytuj:
Nie zamierzałem Ci pojechać, jedynie rozładowałem emocje.
|
Idź do kibla i rozładuj emocje. Nie tutaj.
Cytuj:
Czy to była aluzja do mojego wieku?
|
Nie wziąłem twojej osoby pod uwagę.
Cytuj:
W liceum ci sami ludzie nadal będą grali.
|
Z wiekiem gusta się zmieniają, ewentualnie czasu brak. Wiesz, różne czynniki wpływają.
Cytuj:
Nie trzeba, ale ktoś kto się na tym nie zna nie powinien mówić co powinno być w fantasy a co nie.
|
Swoją drogą, nie kojarzę aby gdziekolwiek na tibia.com przedstawiano grę w ten sposób, jako fantasy. Póki to nie jest określone, każdy ma prawo się wypowiadać.
Cytuj:
Jak widzę któreś z rzędu forum na którym ludzie narzekają że znowu w czymś tam jest źle i będzie jeszcze bardziej źle to nie wyrabiam po prostu ...
|
To po jaką cholerę dalej tu jesteś?
Cytuj:
Zdefiniuj golema, skoro wg. Ciebie ten tibijski to transformer a nie golem.
|
http://images1.wikia.nocookie.net/ti...rker_Golem.gif
Wg mnie golem powinien być jednorodnym (np kamienny, lodowy) ciałem stałym (nie robotem), nie sądzisz?
Cytuj:
A powiedzenie "nikt mi nie zabroni wygłaszać swojej opinii" jest już wyświechtane od nadużywania, bo narzekanie jest coraz częstsze i ludzi doprowadza już do szału.
|
Fakt, jak ludzie narzekają bez konkretnych powodów, od tak.
@down
Cytuj:
I jest jednolity, z metalu
|
Bez tego "czegoś" niebieskiego byłoby o wiele lepiej. Nie potrzebny potwór pokolorowany jak muchomor
WIESZ CO TO "EDYTUJ"?