07-12-2008, 20:49
|
|
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez [19]Dudziu[91]
Jezeli chodzi to, ze widac golym okiem ze Cipsoft robi tibie dla zarobku - a myslisz, ze kur*a po co? Kazdy czlowiek ma w sobie chec zysku, bycia lepszym od innych, miec gore pieniedzy (wczesniej ziemi, przedmiotow);od innych.
Tak wiem zeby zarobic ale kiedys przynajmniej robili to z glowa, trzeba wiedziec kiedy cos dodac a kiedy lepiej sobie darowac niz dodawac sh!t. Tymi wlasnie updatami pokazuja jak chca zachecic do gry dzieci takie jak pisze np na 1 stronie. Bo fajnie jest sobie poexpic na szalonych naukowcach ta? albo na ulubionych potworach Dragonit'a ? Jesli lubisz tego typu urozmaicenia to powodzenia. Ja raczej koncze bo nie moge juz na to patrzec.
Tibie nie zboczyła z kursu, o co CI chodzi z tymi ich levelami? Chciałbyś, żeby zrobili blokade levelowa? Głupotą by to było, bo w grze 2d jest malo pola do popisu i gra znudzilaby sie bardzo szybko,
Gdzie przeczytales o blokadzie lvlowej? Poprostu zdobycie lvla numer 100 bylo duzo trudniejsze i nie kazdy sie mogl tym pochwalic. Jak ciebie kreci to ze niedlugo beda lataly 500 lvle po mainie to twoja sprawa bo mnie nie bardzo to cieszy, na starych respawnach trwaloby to o wiele dluzej....
great Shield leca, nie podoba CI sie? kiedy tez lecialy, z pierwszego zabitego Dragon Lorda pod pohem to o co chodzi? Lecial, przestal i leciec bedzie dalej. Tak czy siak zostanie ona Rarem, chociaz mogliby troche zmienic respawn Massacry bo za altwo jest dowiedziec sie czy sie zrespila;]
Tak wiem, ze lecialy z dli bo moj rl nawet 1 mial kiedy ja jeszcze nie zaczelem grac jednak nie lecialy z kazdego dla... wiec jesli nie masz o tym pojecia to nie pisz. Nie, nie podoba mi sie to ze leci, ta tarcza byla legenda, rarem ktory byl praktycznie nie mozliwy pozniej do zdobycia, jedynie ludzie legendy - old playerzy je posiadali o to bylo wg mnie fajne. Byla to jakas nagroda dla pierwszych graczy ze mogli sie stac legendami
|
ja nie powiedzialem, ze mi sie podoba.. Mi po prostu zwisa taki update, bo jedyne co mnie w tej grze kreci to wypady z moimprzyjacielem i nic wiecej..
przestancie sie przejmowac.. skoro wam nie pasuje i mowicie ze tibia schodzi na psy to nie grajcie, a jak juz macie zamiar przestac grac to czym sie przejmowac? naprawde glupie macie zachowania ;]
|
:eek: Your Gawi :eek:
|
|
|