Cytuj:
A.D 1 - spojrz na statystyki axe na roznych serwerach i spojrz jakie lvle maja ludzie nimi walczacy. Chociazby Uncle Barry czy Goethi Mac'Mannus
|
Nie mówię że nie da się osiągnąć takiego lvla, ale teraz popatrz ilu hlvl knightow używa sworda. Wymieniłeś dwa nicki, jest ich zapewne więcej, ale i tak ich liczba jest dużo mniejsza od tych co używają sworda. Poza tym sworder tak jak już mówiłem, w wypadku wojny jest lepszy od axera bo cios z ice rapiera (/+exori) jest conajmniej groźny dla wrogiego sorca, poleci jeszcze sd od kogos innego i mamy sorca na ziemi.
~dodam że jestem z Danubii i aspekt PvP czy chce czy nie jest dla mnie ważny
Cytuj:
A.D 2 - w czym lepsze? na poczatku nimi latwiej bo mniej uhow schodzi, potem szybciej expi sie z axe
|
Napisałem że swordy na początku są gorsze. Bardzo łatwo jest dostać jakiegoś przyzwoitego axe, knight albo barbarian, ze swordami troche gorzej.
Później zaś na odwrót. Expując z FA uhy lecą szybciej niz z BSem...
Przeważnie. Dla mnie troche dziwne żeby DL był droższy od GSa... Na nowych światach raczej nie, bo łatwiej dostać d-lance niż GSa, a na starych z kolei również nie bo GS u djinnow to 17k a d-lance to 9k.
Czyżbyś miał coś jeszcze do zarzucenia?
With regards~
Norua