Zobacz pojedynczy post
stary 21-01-2005, 12:57   #47
Norua
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2004

Domyślny

Cytuj:
A.D 1 - spojrz na statystyki axe na roznych serwerach i spojrz jakie lvle maja ludzie nimi walczacy. Chociazby Uncle Barry czy Goethi Mac'Mannus
Nie mówię że nie da się osiągnąć takiego lvla, ale teraz popatrz ilu hlvl knightow używa sworda. Wymieniłeś dwa nicki, jest ich zapewne więcej, ale i tak ich liczba jest dużo mniejsza od tych co używają sworda. Poza tym sworder tak jak już mówiłem, w wypadku wojny jest lepszy od axera bo cios z ice rapiera (/+exori) jest conajmniej groźny dla wrogiego sorca, poleci jeszcze sd od kogos innego i mamy sorca na ziemi.

~dodam że jestem z Danubii i aspekt PvP czy chce czy nie jest dla mnie ważny

Cytuj:
A.D 2 - w czym lepsze? na poczatku nimi latwiej bo mniej uhow schodzi, potem szybciej expi sie z axe
Napisałem że swordy na początku są gorsze. Bardzo łatwo jest dostać jakiegoś przyzwoitego axe, knight albo barbarian, ze swordami troche gorzej.
Później zaś na odwrót. Expując z FA uhy lecą szybciej niz z BSem...

Cytuj:
A.D 6 nie wszedzie...
Przeważnie. Dla mnie troche dziwne żeby DL był droższy od GSa... Na nowych światach raczej nie, bo łatwiej dostać d-lance niż GSa, a na starych z kolei również nie bo GS u djinnow to 17k a d-lance to 9k.

Cytuj:
OMFG
Czyżbyś miał coś jeszcze do zarzucenia?

With regards~
Norua
Norua jest offline   Odpowiedz z Cytatem