Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2008, 21:12   #122
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
Zamiast docenić to, że neopostman przetłumaczył i oczywiście pojechany bo źle, nie stylistycznie i ogólnie on jest zły, gupi i nie mondry!!!
Jeżeli neopostman to Yeti to fakt on jest autorem tłumaczenia
http://forum.hunted.pl//showthread.php?t=4543

Czepiacie sie tego golema jakby od niego zależał cały system tibi...co z tego że ma tą śróbke kij z nią, gdyby jej nie miał czegoś innego byście sie czepili ;d

Cytuj:
możliwe że masz racje ale mogli by zrobic 1 server z starej tibi i już by nikt wtedy nie narzekał że nowa tibia sux a jak by nikt nie grał na tym starym servie to by go po prostu wyłączyli a co do exp/h to już ci napisałem powód czego nie mogę wyjawic ok teraz możemy nie odpisywac na swoje wypowiedzi
Właśnie chciałbym to zobaczyć jak ludzie narzekaja na tibie 7,6 i jej bugi brak balansacji (jako takiej) aż wkońcu przestają grać ;]
Nie pytam cie o miejsce tylko ile robisz exp/h nie musisz pisać gdzie, chce tylko wiedzieć jaką ilość expa wyciągasz na godzine to wszystko
Jest to niesamowicie trudna i najbardziej żmudna do poprowadzenia postać. Waste ma prawie zawsze, gdy chce zapolować na coś mocniejszego od Dragona. W sumie nie mam ochoty ci w dalszym ciągu tłumaczyć i argumentować, z jakich powodów 95% MSów biernie narzeka na swój wybór, ponieważ mam dość powtarzania się...
Tiaaa ms to najsłabsza profesja
Regeusz jest offline