Temat: @Blogi
Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2008, 22:24   #39
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serious Sam Pokaż post
A więc spam jest dobry? To co oni robią na blogach, to nie tylko spamowanie.
To ty uznajesz ich wpisy za spam. Ale już ci mówiłem, że sam fakt, że ty je za takie uznajesz, nie sprawia, że ona takie są naprawdę.

Cytuj:
Malkontenci? To, że Ryba wspomniał o tej sprawie, już nic nie znaczy? Mam rozumieć, że Tobie obecna sytuacja nie przeszkadza?
A co, Ryba to wyrocznia ?
Nie, obecna sytuacja mi nie przeszkadza. Z chęcią czytałem świetne wpisy Hidka, które pewnie sklasyfikowałbyś jako spam.

Cytuj:
Tak sobie doszedłem do wniosku, że skoro ludzie chcą ''tam'' spamować itp. to niech lepiej zlikwidują te całe ''blogowiska'', no bo przecież, jak by na to nie patrzeć, to jest forum, a jak będę chciał sobie przeczytać 'blogaski'', to wejdę na onet, albo na inną stronę z blogami. Jeżeli modkom nie uda się ''naprawić'' tej całej sytuacji, to dlaczego by nie zlikwidować 'blogow', no bo przecież nie służą, temu, do czemu zostały stworzone.
Ależ waćpan głupoty pieprzysz. I na dodatek w kółko to samo.

Cytuj:
Definicja zaczerpnięta z Wikipedii. Powiedzcie mi, 'drodzy' użytkownicy (Sam & Michoss) gdzie tu jest napisane, że blog służy dla niewinnego spamiku?
A ja zaraz edytuję ten wpis w Wiki i napiszę, że służy do spamu. Wtedy się łaskawie odpierdol*sz ?

Cytuj:
Zrozum, że nie opłaca się dyskutować w tym temacie z tymi wszystkimi "obrońcami piaskownicy", bo oni razem i tak będą wiedzieli lepiej i więcej, niż Ty sam.
Michoss i cała reszta tej hołoty - nie dyskutować z Rybą, tacy jak on zawsze wiedzą najlepiej, wiedzą lepiej niż wy sami. Naprawdę, nie warto. W życiu im się nie udało, widzą, że ktoś się dobrze bawi, a ta zabawa nikomu nie szkodzi, to muszą to zepsuć. Psy ogrodnika, job twou mat.

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 07-12-2008 o 22:26.
Yoh Asakura jest offline