Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2008, 00:15   #2742
Master-Mada
Użytkownik Forum

Master-Mada's Avatar

Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sibuna
Świat: Morgana
Poziom: 162
Poziom mag.: 74
Domyślny

Oczywiście jest opłacalne, ale jeśli zrobiliby teraz service to straciliby tego "bonusa" w postaci wygórowanej ceny za nagrody ze względu na ich ilość na rynku. Wiadomo, że po service ceny nagród drastycznie spadną, więc logiczne, że chcą na nich zyskać jak najwięcej. Ja osobiście również uważam 2kk za aż nazbyt wygórowaną cenę, ale to oni są jedynymi posiadaczami tych itemów i oni dyktują warunki, nie weźmiesz od nich to nie będziesz miał wcale i tyle. Moim cena musi spaść z tych 2kk, chyba że jest to umowa wewnątrz Flow - wszyscy sprzedają po jednej cenie. Nikogo nie podejrzewam o płacenie takiej kasy jeśli nie byłby do tego w pewien sposób zmuszony, zwłaszcza że w grze jest dużo alternatyw do tych wszystkich itemów, ale i tak cena pozostanie dużo wyższa niż na innych światach po service. Kiedy Flow pozbędzie się po wygórowanych cenach nagród to będzie czas na service, takie jest moje zdanie
@edit - odpowiadałem pioniowi. Antonioo - widzę, że jednak istnieje ta "umowa", ale nadal sądzę, że kupców nie tylko będzie mniej, ale być może nie będzie ich wcale, zobaczymy

Ostatnio edytowany przez Master-Mada - 08-12-2008 o 00:19.
Master-Mada jest offline   Odpowiedz z Cytatem