Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PsiakoS
1. Siostra się z Tobą odzywa? Z tego co mi wiadomo to nie, bo wie jakim jesteś bucem 
2. Czym mają służyć te posty? ośmieszeniem mnie? Osobiście w dupie mam co myśli o mnie Pan Metek z Krainy Kredek, tak jak jakiś 21 latek z mózgiem 16 latka lansującego się na Forum Tibia.pl
3. Ufo idź filizofować na czaty i udawanie Mestaha Pvp wbijając 60 lvl na pvp zostaw dla siebie.
|
1. jak mozna sie z kims odzywac, bo nie rozumiem? jak juz to do kogos, ale nvm
2. nie czym maja sluzyc, tylko czemu jak juz, poza tym nikt nie stara sie ciebie osmieszyc, bo nie ma takiej potrzeby, skoro sam doskonale to robisz
3. mestaha nie udaje, bo nie wiem nawet co to jest, a btw kto z nas dwoch ma w zwyczaju drzec sie "ZABIJE WAS WSZYSTKICH M WALLEM" albo gadac "wszyscy jestescie pizdy, bo zazdroscicie mi lvla i pvp, a gowno umiecie"?
przeczytaj jeszcze raz mojego poprzedniego posta, najlepiej kilka razy, bo widze, ze nie bardzo zrozumiales o co mi chodzilo
\/
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik
i zrozum wreszcie, ze nikt ci tu skilla nie pokaze, nie dlatego, ze go nie ma, ale dlatego, ze cipsoft sukcesywnie krok po kroku niszczac system pvp, doprowadzil do takiego stanu, ze nie da sie juz wcale tak latwo odroznic kogos kto od kilku juz lat siedzi w pvp, od idioty z wyboconym charem, wam jednak udalo sie pokazac, ze jestescie tymi drugimi, co zreszta widac wyraznie na tym filmie
przestan sie juz osmieszac, jak chcesz mozemy wbic na 36hopto, bedziesz mial pelne pole do popisu
|